NAKLON IZ PUBLIKE

Vanna nakon koncerta Gibonnija: 'Da je glazba sport, ne bi mi smetalo da njemu damo zlato’

09.03.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Na sam Dan žena, u prepunoj zagrebačkoj Areni, splitski je pjevač Zlatan Stipišić Gibonni održao koncert za pamćenje, a podršku su mu iz publike pružile i brojne kolege, među kojima je bila i Vanna

Sinoć je u zagrebačkoj Areni održan pravi koncertni spektakl, o kojem će se još dugo pričati. Naime, Dan žena splitski je pjevač Zlatan Stipišić Gibonni odabrao za veliku koncertnu proslavu 35 godina svoje glazbene karijere, a koliko je publika željna koncerata, ali i Gibonnija, govori i podatak da je taj koncert rasprodan nevjerojatnom brzinom, zbog čega je rezerviran još jedan termin, 10. ožujka, koji je isto tako rasprodan.

U Arenu su stigli i brojne njegove kolege s estrade, koji su mu došli pružiti podršku, ali i uživati u nekim od najvećih hitova. Među njima se našla i Ivana Vrdoljak Vanna, koja je koncert pratila visoko s tribina, odakle je najbolje mogla pratiti atmosferu u dvorani koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

A da je bila noć za pamćenje, u kojoj je Arena u glas pjevala s Gibonnijem njegove najveće hitove, može se vidjeti po društvenim mrežama, gdje oni koji su prisustvovali ovom događaju, dijele snimke.

NOĆ ZA PAMĆENJE

Koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni Gibonni obilježio 35 godina karijere

Pogledaj galeriju

Svom kolegi Vanna je odala priznanje na svom Instagram Storyju gdje je preko fotografije na kojoj se vidi prepuna zagrebačka Arena napisala: 'Da je glazba sport, ne bi mi smetalo da njemu damo zlato’.

Inače, i Vanna je u svibnju prošle godine i sama napunila zagrebačku Arenu i to povodom 30 godina svoje karijere.

  • +3
Vanna Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL