IZA KULISA

Val prekida: Osim Severine, još su neki izvođači raskinuli suradnju s dugogodišnjim menadžerima

04.03.2020 u 06:42

Bionic
Reading

Mnoge zvijezde svoju slavu, karijeru, status i uspjeh duguju menadžerima. Oni o svojim pulenima s kojima rade znaju doslovno sve, što vole jesti, koje im je omiljeno piće, na što moraju paziti kada se kreće na put na koncert. Nerijetko im postaju kao članovi obitelji. No s vremenom se suradnje istroše, a najčešće izvođači traže neke nove poslovne izazove. Zadnjih dana priča se o navodnom prekidu suradnje Severine sa sadašnjim menadžerom, no u posljednje vrijeme bilo ih je još

Dva i pol mjeseca nakon posljednjeg održanog koncerta 'The Magic Tour' u Ljubljani u javnosti su se pojavile informacije da je Severina prekinula suradnju s menadžerom Alenom Ključom. Poznati menadžer nije naveden kao generalni menadžer na službenoj stranici pjevačice na Facebooku, pa su mnogi zaključili da je pukla još jedna poslovna suradnja popularne Splićanke.

'Nakon suradnje na doista magičnoj turneji i prepunih Arena, a za koju smo osvojili sve nominacije u zemlji, uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari. Ključe je veliki profesionalac, što dokazuje i njegova suradnja s najvećim svjetskim zvijezdama. Turneju nastavljam u travnju, nakon korizme, a do tada uživam u svakom trenutku sa svojom obitelji i doista ne mogu shvatiti zašto me uporno netko želi svađati te izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima', izjavila je Severina.

Podsjetimo, prije toga u cijeloj regiji odjeknula je vijest da je Severina raskinula 17 godina dugu suradnju s Tomicom Petrovićem, a koji joj je bio zaštitnik i oslonac. Otvarao joj je vrata automobila, vozio je, pratio do sudnice, bio s njom na društvenim i službenim događanjima, komemoracijama, press konferencijama, na Gay Prideu. Pridržavao joj je kapute i torbice, pokrivao noge dekicom kad je na Trgu bana Jelačića potpisivala CD-e, pridržavao joj kišobran, a svjedočio je i njezinim ljubavima te bio uz nju u rodilištu kad je rodila sina Aleksandra.

Još je jedna suradnja nedavno prekinuta. I to ona između Natali Dizdar i Gordane Bosak. Pjevačica je imala 19 godina kada je pokucala na vrata uspješne menadžerice.

'Šesnaest godina suradnje je dugačak period, iza toga su nebrojeni koncerti, četiri albuma, prestižne glazbene nagrade, prekrasne fotografije, stylinzi, druženja i kreativa. Postoji trenutak kada se procijeni da je razlaz neminovan i da svatko treba nastaviti put u svom smjeru - 16 godina nije malo. Ja sam uživala radeći tu priču i nastavit ću je uživati slušajući i dalje. Saša Lozar je moj veliki izazov i upravo tamo gdje sam stala s Natali nastavit ću i dalje s guštom raditi na toj karijeri koja me jako veseli. O novim izazovima još ne razmišljam, želim odmak od svega, ali isto tako nikada se ne zna što donosi novi dan', rekla je za tportal vlasnica izdavačke kuće Agapa, glazbena producentica i agentica.

Kao direktorica koncertne djelatnosti u poznatoj diskografskoj kući, sudjelovala je u afirmaciji velikih imena poput grupe ET, Nine Badrić, Tonija Cetinskog, Ilana Kabilja i Colonije. Nakon tog iskustva krenula je u samostalne vode i odlučila imati izdavačku kuću.

Već neko vrijeme glazbeni kuloari bruje i o razlazu Gorana Bareta te Igora Bolteka, njegovog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja koji već neko vrijeme ne putuje s bendom. Navodno je svemu kumovala nova Baretova djevojka te je posao oko benda preuzeo bubnjar Majki Alen Tibljaš.