NOVI PAR

Uživaju i to ne kriju: Emma Watson i sin britanskog tajkuna dobro se provode u Italiji

25.08.2022 u 11:23

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana napokon su potvrdili svoju vezu o kojoj se šuška još od rujna prošle godine, a sada se više ne namjeravaju skrivati. Glumica Emma Watson i njezin novi odabranik Brandon Green, sin britanskog tajkuna, ponovno su snimljeni u Veneciji

Italija je ove godine pravi hit za bogate i slavne, a potvrđuje to i novi par koji se odmara ondje. Britanska glumica Emma Watson, javnosti najpoznatija po ulozi Hermione u filmovima o Harryju Potteru, i njezin novi dečko Brandon Green već danima uživaju u Veneciji.

Slavna 31-godišnjakinja snimljena je u lepršavoj plavoj haljinici i trendi sandalama, a nije skidala pogled sa svog tri godine mlađeg odabranika, inače sina kontroverznog poduzetnika, sir Philipa Greena.

  • +3
Emma Watson i Brandon Green Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njezina chic haljina brenda Reformation vrlo je popularna među trendseterima, a sjajno se uklapa u brojne dnevne prilike.

Inače, 28-godišnji bogati nasljednik posljednjih mjeseci okrenuo se udrugama za očuvanje planeta, posebno onima koje štite oceane. Osim toga, obavlja mnogo posla za humanitarne zaklade monegaškog princa Alberta i princeze Charlene.

Prije Brandona, Emma je ljubila američkog poduzetnika Lea, s kojim je u kolovozu 2019. prekinula dvogodišnju vezu.