SVE O MALENOM DJEČAKU

Uživa u novoj bebi: Anja Alavanja otkrila ime svog trećeg sina

27.04.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Nakon što je u braku sa Željkom Romcem dobila dvojicu sinova, Ivora i Jakova, s novim je partnerom, četiri godine mlađim Vedranom Viljevcem, Anja Alavanja ponovno obnovila svoje znanje iz mijenjanja pelena i dojenja. Prije 12 dana na svijet je stigao i njezin treći sin, koji je upotpunio njihovu obitelj

38-godišnja voditeljica Anja Alavanja i njezin četiri godine mlađi partner, ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac, dobili su 15. travnja i svoje prvo zajedničko dijete. Malenog dječaka kojem su ponosni roditelji nadjenuli ime Dan.

Kako je otkrila u intervjuu za Gloriju, od velike su joj pomoći oko malenog brata i dvojica starijih sinova, Ivor (5) i Jakov (9), koje je dobila u braku s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem.

'Jako nam je lijepo s bebom, nevjerojatno je imati takvo malo biće, a Dan je baš sitan. Sretna sam jer ga uspijevam dojiti tako da ili je na prsima ili spava. S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam', otkrila je Anja Alavanja za Gloria.hr i dodala kako preko dana sve odlično funkcionira, no noći s bebom su poprilično burne.

'Dan se budi stalno, tako da sam sretna kad spojim dva sata sna. Dečki mi pomažu, ako ništa drugo, donesu i odnesu pelenu, pomaze ga po glavi baš kad je zaspao pa je zbilja uzbudljivo. Dan se od prvog dana navikava na veselu i bučnu atmosferu, a sve nam to vraća tijekom noći.'

  • +3
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL