PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Uživa u Dubrovniku: Jelena Dokić objavila rijetku fotografiju s dugogodišnjim dečkom

05.10.2019 u 12:40

Bionic
Reading

Nekadašnja četvrta tenisačica svijeta, Jelena Dokić, prve dane jeseni provodi u Hrvatskoj u društvu dugogodišnjeg dečka, Hrvata Tina Bikića zbog kojeg je, kako je imala priliku otkriti u autobiografiji 'Neslomljiva', zahladila odnose s ocem

Na svom Instagram profilu Jelena je još 19. srpnja najavila kako napušta Melbourne i odlazi u Europu, a iako se možda netko ponadao kako je riječ o preseljenju, nije. Osječanka Jelena Dokić na ovom je dijelu zemaljske kugle odlučila provesti ljetni odmor koji je, između ostalog, uključivao posjet Rovinju, Poreču i Zagrebu.

Sudeći po posljednjim fotografijama objavljenim na Instagramu, Jelena trenutno uživa u sunčanom Dubrovniku u društvu dečka, Hrvata Tina Bikića zbog kojeg je potpuno zahladila odnose s ocem.

Nakon što je, zbog privatnih problema 'natukla' 120 kilograma, nekadašnja četvrta tenisačica svijeta na društvenim mrežama ponosno ističe svoju novu figuru. Kako je imala priliku otkriti, nakon strogog režima prehrane i svakodnevnih treninga u pet mjeseci uspjela izgubila je 40 kilograma.

  • +5
Jelena Dokić Izvor: EPA / Autor: PAUL MILLER

Njezin krajnji cilj je da, baš kao u danima najvećih sportskih uspjeha, ponovno ima 68 kilograma, a čini se da ga je sada i dostigla. Jelena Dokić ne krije osmijeh i zadovoljstvo zbog postignutog cilja, a na svom putu nesumnjivo ima bezrezervnu podršku dugogodišnjeg dečka.