DUHOVITOSTI MU NE NEDOSTAJE

Uvijek zabavan: Novak Đoković pokazao kako se s djecom štiti od virusa, ali i kako igra tenis kada mu reketi nisu blizu

01.04.2020 u 09:15

Bionic
Reading

Još je jednom, u ovim teškim vremenima kada je većina svijeta u samoizolaciji, srpski tenisač Novak Đoković pokazao svoju duhovitu stranu. Prvo je otkrio kako se zabavlja sa svojom djecom, sinom Stefanom i kćerkicom Tarom, a potom je zaigrao i tenis u kući i dobro nasmijao sve

Novak Đoković odavno je otkrio svijetu da je iznimno duhovita osoba koja će se uvijek dobro nasmijati prvenstveno na svoj račun i time dobro zabaviti i sve oko sebe. I njega je, baš poput većine svijeta, pandemija koronavirusa natjerala da ostane u kući sa svojim najbližima, a kako provode dane u samoizolaciji, otkrio je na svom Instagram profilu.

Prvo je pokazao kako sa svojim sinom Stefanom i kćerkicom Tarom, koje je 'odjenuo' u kutije te im u ruke stavio rekete, provodi vrijeme iza zatvorenih vrata, a onda se i sam uhvatio zamjenskog teniskog reketa i s prijateljem odigrao poprilično zanimljiv meč.

Naime, Đoković je umjesto svog omiljenog teniskog reketa u ruku primio kuhinjsku tavu, baš kao i njegov prijatelj, a umjesto mreže, na sredini su stajali neobični stolci iz blagavaonice.

Da mu dobro ide i s tavom, pokazao je odmah i na kraju osvojio bod, što je proslavio tradicionalnim teniskim bacanjem po podu.