27. prosinac

Uskoro u Županji: 11. tradicionalni božićni koncert Opće Opasnosti i prijatelja

20.12.2022 u 17:17

Bionic
Reading

U blagdansko vrijeme, u svome gradu Županji jedan od naših najvećih rock bendova organizira božićni spektakl te tako svojim fanovima i sugrađanima zahvaljuje na stalnoj podršci. Na redu je redu je 11. po redu bblagdanski koncert Opće Opasnosti i prijatelja, a održat će se 27. prosinca u sportskoj dvorani Gimnazije Županja

U godini kad jedan od naših najvećih rock bendova obilježava 30. godinu od svog osnivanja, gosti su im jedni od uzora, prijatelji uz čiju su glazbu odrastali: NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI, DRUGI NAČIN, ATOMSKO SKLONIŠTE. Početak koncerta bit će u 19:30 sati, stoji u najavi.

'30 pjesama za 30 godina' kompilacija je velikih hitova popularnog benda, koju je osmislio službeni Fan Club benda Opće Opasnost, kako bi zajedno sa svojim idolima proslavili njihov veliki, okrugli rođendan. Fan Club benda Opća Opasnost je, očekivano, na izdanje uvrstio i velik broj snimaka uživo, kao i originalne verzije nekih pjesama, pa ova kompilacija donosi pravi presjek zvuka Opće Opasnosti od samih početaka, do novijih pjesama, preko live snimaka, koje najbolje dočaravaju energiju i prodornost benda i njihovih nastupa. U slavljeničkoj godini grupa planira i objavu biografije benda, nova kompilacijska izdanja, kao i novi studijski album.