EVER ANDERSON

Upoznajte najstariju kćer Mille Jovovich: Tek joj je 15, a već je zaludila Hollywood

27.04.2023 u 12:45

Bionic
Reading

Milla Jovovich itekako ima biti ponosna na svoju najstariju kćer, koja je od najranije dobi krenula njezinim stopama i već je dobila jednu od glavnih uloga u novom Disneyjevom adutu 'Peter Pan & Wendy', u kojem glumi upravo Wendy

Ever Anderson uistinu je preslika svoje slavne majke Mille Jovovich, a osim što na nju neodoljivo liči, 15-godišnjakinja je odlučila krenuti njezinim stopama u Hollywoodu. Tako je već dobila jednu od glavnih uloga u novom Disneyjevom hitu 'Petar Pan & Wendy', u kojem je utjelovila samu Wendy.

Ovih dana Ever je posvećena promociji filma, pa se tako pojavila u plavoj haljinici na premijeri u New Yorku, gdje su mnogi zamijetili njezinu nevjerojatnu sličnost sa slavnom majkom.

  • +2
Ever Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

47-godišnja Milla Jovovich osim Ever sa suprugom, redateljem Paulom W.S. Andersonom ima još dvoje djece - sedmogodišnjeg Dashiela i dvogodišnjeg Osiana, no za sada je jedino Ever krenula njezinim stopama.

Peter Pan & Wendy | Official Trailer | Disney+ Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

15-godišnja Ever, koja je već glumila mladu Natashu Romanoff u filmu 'Black Widow', nedavno je progovorila o tome kako je to biti dječji glumac, priznavši da je svjesna da je zbog toga imala puno drugačije djetinjstvo od svojih vršnjaka, no to je bilo ono što ona želi.

Zahvaljujući roditeljima, koji su i sami dio filmske industrije, Ever je od početka dobila najbolje savjete za uspjeh u Hollywoodu.