SLIKA I PRILIKA

Upoznajte Jessicu Kahawaty, prelijepu odvjetnicu koju nazivaju novom Amal Clooney

17.01.2019 u 11:28

Bionic
Reading

U rodnoj Australiji 30-godišnja Jessica Kahawaty prava je zvijezda - ima diplomu odvjetnice, bavi se humanitarnim radom, ali i radi kao manekenka. Uz sve to, porijeklo joj je libanonsko, stoga ne čude mnogobrojne usporedbe s prelijepom suprugom Georgea Clooneyja, Amal

Ona je odvjetnica libanonskog porijekla, voditeljica, manekenka, bavi se humanitarnim radom, a zbog njezinog izgleda 30-godišnju Jessicu Kahawaty prozvali su australskom Amal Clooney. Na usporedbe sa slavnom odvjetnicom za ljudska prava, i boljom polovicom zavodnika Georgea Clooneyja, Jessica odmahuje rukom, uz napomenu kako je sve to lijepo, no ona nikada nije radila kao odvjetnica.

  • +8
Jessica Kahawaty Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Lijepo je to što me uspoređuju s njom. Ona je međunarodna odvjetnica koju izuzetno poštujem', rekla je Jessica Kahawaty gostujući u australskom 'The Morning Showu'. Ipak, lijepa Libanonka u nekim je stvarima i sličnija Amal Clooney nego što ona to misli. Baš poput slavne dvojnice, i Jessica je više od desetljeća predana humanitarnom radu.

'Oduvijek sam se brinula o ljudima i borila se za prava onih koji se nisu mogli izboriti', rekla je 30-godišnjakinja s diplomom prava i financija u rukama. 'Imam jako puno planova i želja mi je surađivati s UNICEF-om i na svjetskoj razini.'

Osim što se bavi humanitarnim radom, lijepa Jessica ujedno je uspješna manekenka, time se bavila i njezina majka, a hoće li uskoro pronaći svog Clooneyja te postići i svjetsku slavu, vidjet ćemo.