konkurencija blogericama

Unuka Ljubiše Samardžića opet privlači pažnju, ovog puta atraktivnim fotografijama u kupaćem kostimu

13.07.2021 u 12:35

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako je legendarni velikan srpskog i jugoslavenskog filma doživio tragediju kada mu je sin Dragan preminuo od leukemije u 34. godini života te da je utjehu pronašao u unucima. Draganova kći Sara već neko vrijeme privlači pažnju objavama na društvenim mrežama

Unuka legendarnog Smokija trenutno boravi u Crnoj Gori odakle se svojim sljedbenicima javila s više zavodljivih fotografija na kojima pozira u dvodijelnom kupaćem kostimu ili pak u kreacijama koje ističu njezinu savršenu liniju i obline. Objave joj inače imaju tek po nekoliko komentara pa je moguće da ih Sara briše. Uglavnom su to komplimenti.

Kako njezin profil na društvenoj mreži, na kojoj baš i nije pretjerano aktivna, sve više nalikuje onima kakve 'održavaju' razne modne blogerice, srpski mediji tvrde da je 'zbog ljepote i modnog ukusa, postala opasna konkurencija zvijezdama na Instagramu'.

Inače, Sara ima 27 godina, a s djedom Ljubišom je znala često ići na snimanja još kao dijete, pa je tako zavoljela film. Podsjetimo, Ljubiša Samardžić preminuo je početkom rujna 2017. godine, a prema svojoj želji sahranjen je u obiteljskoj grobnici, gdje počiva i njegov sin.

Osim Draganove smrti, glumačku legendu je prije toga obilježila i na njegovoj duši ostavila traga - smrt oca Draga. Bez njega je ostao kad je imao samo devet godina, a otac mu je preminuo od posljedica teškog rada u rudniku Jelašnica kod Niške Banje.