MICKEY SUMNER

Umjesto voljene Trudie, Sting na premijeru poveo svoju mezimicu

27.02.2024 u 13:32

Bionic
Reading

Iz dva braka legendarni Sting ima čak šestero djece, s kojom se uistinu rijetko pojavljuje u javnosti, no filmska premijera bila je prava iznimka u kojoj je uživao u društvu 40-godišnjeg kćeri Brigitte Michael Sumner, umjetničkog imena Mickey Sumner

Uistinu je prava rijetkost da se na nekom javnom događanju pojavi legendarni Sting. A kada se to i dogodi, pratnja mu je uvijek njegova voljena supruga Trudie Styler.

Ipak, njujorška premijera SF filma 'Dina: Drugi dio' bila je idealna da na crveni tepih stigne s njihovom najstarijom kćeri, glumicom Mickey Sumner.

To je privuklo veliku pažnju okupljenih fotografa, koji su bili svjesni da pred sobom imaju 'pravi dragulj', budući da Stingova djeca ne vole da ih se povlači po medijima.

U braku s glumicom Frances Tomelty ima sina Joea (46) i kćer Fuchsiju (41), a s Trudie Styler ima Brigitte Michael Mickey (40) te sinove Jakea (38), Eliota (33) i Giacoma (28).

Sting i Mickey Sumner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svojedobno je u intervjuu za magazin People priznao kako nikada nije priželjkivao postati roditelj, te da je otac 'postao slučajno svih šest puta'.

'Šest puta sam slučajno postao tata — toliko sam pametan. Ipak su to bile najsretnije nezgode u mom životu jer su moja djeca izvanredna ljudska bića. Za to si ne mogu pripisati puno zasluga, ali oni su mi već podarili i sedmero divnih unuka. Dakle, sve se ovo dogodilo slučajno, nikada nisam namjeravao biti patrijarh plemena, ali jednostavno - jesam', rekao je Sting.