BRONSON PINCHOT

Uloga u seriji 'Potpuni stranci' obilježila mu je karijeru, a danas se hvali drastičnim gubitkom kilograma

29.03.2021 u 18:42

Bionic
Reading

Američkog glumca Bronsona Pinchota brojni se sjećaju po ulozi osebujnog Balkija Bartokomousa s izmišljenog otoka Myposa u kultnoj humorističnoj seriji 'Potpuni stranci', a tijekom karantene uzrokovane globalnom pandemijom brojne je iznenadio svojim vidno mršavijim izgledom

Kako je otkrio u razgovoru za američki Page Six, u šest mjeseci uspio je izgubiti nešto više od 27 kilograma, a njegova želja za dovođenjem tijela u top formu rodila se tijekom karantene kada je ugledao svoju fotografiju iz 2017. godine i zbog koje se odlučio ozbiljno pozabaviti svojim fizičkim izgledom.

'Na toj fotografiji samo sam vidio debelog, starog muškarca', prisjetila se zvijezda sitcoma 'Potpuni stranci' dodavši kako mu je upravo ona bila glavni povod u borbi s kilogramima.

Njegov rad na postizanju optimalne kilaže započeo je u svibnju prošle godine a od tada je uspio izgubiti nešto više od 27 kilograma.

Svoje napore u gubitku kilograma, poput brojnih drugih ljudi, usporedio je sa štencom kojemu fali discipline. Na putu do top forme prvo se pozabavio sadržajem svog frižidera odbacivši nezdrave namirnice, zamijenivši ih onim s većom nutritivnom vrijednošću.

Kako priznaje, početak u postizanju boljeg tjelesnog izgleda bio je težak, te je nerijetko patio od nesanice uslijed bolova uzrokovanih glađu.

Osim što je promijenio režim prehrane, 61- godišnji američki glumac također je postao vegan, a o tjelovježbi nije ni pomišljao jer, kako otkriva, želio je vidjeti koliko će kilograma uspjeti izgubiti samo na osnovu drukčijeg tipa prehrane.

Njegova borba s kilogramima, priznaje, započela je s navršenih pet godina, a tijekom odrastanja njegova kilaža uvijek je oscilirala.

Uloga osebujnog Balkija Bartokomousa u seriji 'Potpuni stranci' obilježila mu je karijeru a nedavno je, nakon punih 25 godina, ponovno otvorio ostavu s brojnim memorabilijama i odjećom koju je nosio u kultnom sitcomu od 1986. do 1993. godine.

'Nakon što sam izgubio toliko kilograma tu odjeću ponovno sam odlučio odjenuti i pristajala mi je savršeno. Tada sam pomislio da sam jedini 61- godišnjak u radijusu od 16 kilometara koji se uspijeva uvući u odjeću kakvu je nosio kao 26- godišnjak i zbog toga se osjećam jako dobro', zaključuje glumac.