REKORD ZA GuinnessA

Najveći filmski debakl svih vremena: Prodana samo jedna kinoulaznica

06.04.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Najnoviji film sa Shiom LaBeoufom u glavnoj ulozi nije oduševio javnost. U prvom vikendu otkad je u kinima prodana je tek jedna karta što ga stavlja u kategoriju jednog od najvećih filmskih neuspjeha svih vremena

Svojim novim filmskim uratkom 'Man Down' glumac Shia LeBeouf zaradio je tek 11 dolara na velikom vikend otvaranju u Velikoj Britaniji.

'Ovo bi trebalo biti u Guinnessovoj knjizi rekorda', komentiraju kritičari.

Producenti i redatelji ovome se sigurno nisu nadali, a ni glavni junak Shia LeBeouf jer je od prošlih filmova zarađivao velike svote. Filmom 'Transformatori: Revenge of the Fallen' zaradio je  više od 531 milijun dolara samo u  SAD-u, a čak 144 milijuna na dan prikazivanja.

LeBeouf u posljednjem filmu utjelovljuje američkog vojnika koji se vraća kući iz Afganistana, prisiljen tražiti nestalu ženu i sina, a od ostalih glumaca pojavljuju se Kate Mara, Gary Oldman, Jai Courtney i Jose Pablo Cantillo. No kako prenose engleski mediji, film je prikazan tek u jednom kinu u gradu Burnleyju, na sjeverozapadu zemlje. Osim toga već u svibnju bit će dostupan i u DVD formatu.

Glumca kojeg javnost pamti najviše iz filmova 'Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje', 'Charlijevi anđeli 2' te dva nastavka popularnih 'Transformera', ovoga je puta podbacio jer je prodajom samo jedne karte tek pristiglog filma 'Man Down' ušao u kategoriju jednog od najgore plasiranih filmova svih vremena.

Iako je film u svom posljednjem intervjuu za jedan američki časopis Shia opisao kao terapiju, čini se da publika ne dijeli njegovo mišljenje.  

Gabe serves for his country and for his family. Watch #ManDown in theaters December 2.

A post shared by MAN DOWN MOVIE (@mandownmovie) on

Priznao je i kako mu je bilo zadovoljstvo ponovno surađivati s redateljem Ditom Montielom. 'Ovo je definitivno jedna od emocionalno najtežih uloga koje sam ikad radio i zato samo to morao učiniti s njim', kazao je 30-godišnji LeBeouf.