MICHELINE CONNERY

Udovica Seana Conneryja u 94. pozirala na Bahamima u oskudnom bikiniju, a pridružila joj se i zgodna unuka

14.08.2022 u 09:59

Bionic
Reading

Fotografije Micheline Connery, udovice oskarovca Seana Conneryja, s godišnjeg odmora obišle su svijet. Ova vremešna umirovljena umjetnica nije se libila pokazati u oskudnom bikiniju te time mnoge ostavila u čudu. Pozirala je uz voljenu unuku Saskiu

Na Bahamima, gdje je lady Micheline Connery živjela s legendarnim Jamesom Bondom sve do njegove smrti, sada je nastala nova fotografija koja istovremeno nadahnjuje ali i šokira javnost. Udovica Seana Conneryja u 94. godini života odlučila je svima pokazati koliko je aktivna, sposobna i živahna, a za tu prigodu s unukom Saskiom pozirala je na luksuznom brodu u bikiniju.

Okružene azurnim morem prepoznatljivim za ovo područje, Micheline je pozirala u dvodijelnom smeđem kostimu pored svoje 26-godišnje unuke. Set fotografija iz vile voljenog glumca, s broda i iz mora, u čijoj je glavnoj ulozi bila upravo Sasika, mnoge su podsjetili na scene iz kultnih filmova o agentu 007. Na jednoj od fotografija mlada unuka omiljenog škotskog glumca, lovi ribu ali i pokazuje dijelove luksuznog imanja koje je u vlasništvu njezine obitelji. Ipak, mnogima su najomiljeniji prizori s bakom Micheline.

Udovica Connery unuku je nježno zagrlila, a svima je dokazala da je izuzetno aktivna, samostalna i da nije klonula duhom ni nakon što je prije dvije godine ispratila dugogodišnjeg supruga.

Podsjetimo, Sean i Micheline Connery bili su u braku dugih 45 godina, sve do njegove smrti. Ljubavni život nekoć omiljenog glumca u Hollywoodu u jednom su trenutku obilježile afere. Prva supruga, australska glumica Diane Cilento, optužila ga je za fizičko i psihičko zlostavljanje. Connery je sve navode odbacio kazavši kako Cilento nikada nije preboljela njihov razvod. Ni život s Micheline nije uvijek bio med i mlijeko. Connery je punih sedam mjeseci imao aferu s britanskom pop zvijezdom Lynsey De Paul. Međutim brak s Micheline je i to preživio, a pod starije dane par je preselio na Bahame i uživao u intimi i zasluženoj mirovini.

  • +3
Micheline i Sean Connery Izvor: Profimedia / Autor: Robert Trippett/POOL/CNP/startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Udovica Micheline tamo je odlučila ostati i nakon njegove smrti, a redovito je posjećuje rodbina, prijatelji i omiljena unuka.