NE IDE SVE PO PLANU

Problemi za Cristiana Ronalda: Mora srušiti dio svoje luksuzne vile, koji je nelegalno sagradio

29.10.2021 u 11:45

Bionic
Reading

Iako je to trebao biti dan koji će pamtiti cijeli život, jer je sa svijetom podijelio sretne vijesti o blizanačkoj trudnoći Georgine Rodriguez, Cristiano Ronaldo mora razmišljati i o nekim drugim stvarima i to nakon što su ga susjedi prijavili vlastima

Prema pisanju svjetskih medija, u trenucima kada je sa svijetom dijelio sretne vijesti da je njegova Georgina Rodriguez ponovno trudna i da ovoga puta stižu blizanci, objavljeno je i kako slavni Portugalac Cristiano Ronaldo mora srušiti dio svoje luksuzne vile, koji je nelegalno sagradio.

Riječ je o vili vrijednoj 2,7 milijuna eura, koju je jedan od najboljih nogometaša svijeta izgradio u blizini grada Geres, na sjeveru Portugala. U nelegalno izgrađeni dio spadaju teniski teren te objekt za poslugu, za što je nogometaša prijavio netko od susjeda.

Luksuzna vila Cristiana Ronalda Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ronaldo nam je dostavio projekt za odobrenje i završio je s gradnjom nekretnine, za koju je naknadno dobio dozvolu. No, gradio je van dopuštenog područja, pa iako ne govorimo o ničem značajnom, to je protuzakonito', izjavio je šef gradskog vijeća Geresa, Mauel Tibo i dodao kako mu je dat rok do ožujka iduće godine da sruši nelegalno izgrađene dijelove.

Inače, jučer je otkriveno da će slavni Portugalac u idućoj godini dobiti svoje peto i šesto dijete, budući da njegova zaručnica nosi blizance. 'Presretni smo što možemo obznaniti javnosti da očekujemo blizance. Naša srca puna su ljubavi i jedva vas čekamo upoznati', napisao je razdragani Ronaldo u opisu fotografije na kojoj u krevetu pozira s trudnom Georginom, pritom u rukama držeći fotografije s ultrazvuka.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia