BRAK ZA PRIMJER

U svoju se suprugu Jon Bon Jovi zaljubio u srednjoj školi, a njihova ljubav traje punih 40 godina: 'Dorothea je moj najveći oslonac'

30.09.2020 u 21:05

Bionic
Reading

Legendarni pjevač Jon Bon Jovi i njegova supruga Dorothea Bongiovi osvijetlili su obraz instituciji braka koja je danas, posebno u zvjezdanim krugovima, na klimavim nogama. Rock zvijezda i njegova srednjoškolska ljubav i nakon 40 godina - jedno drugome dovršavaju rečenice i slave ljubav. Koja je njihova tajna?

Slavni glazbenik otvorio je dušu za People i progovorio o svom 31-godišnjem braku u kojem su on i voljena supruga podigli svoje četvero djece. Na pitanje kako su uspjeli održati bračnu sreću frontmen grupe Bon Jovi odgovara: 'Uzajamnim poštovanjem'.

'Zajedno smo odrastali i stasali. I zaista se volimo. Još uvijek volimo provoditi vrijeme zajedno', rekao je pjevač, na što se njegova voljena Dorothea, s kojom ima 27-godišnju kćer Stephanie i trojicu sinova, 25-godišnjeg Jesseja, 18-godišnjeg Jacoba i 16-godišnjeg Romea, nadovezala kako je u svom suprugu oduvijek vidjela potencijal za brak.

Svih ovih godina Bon Jovi i Dorothea su vrlo bliski i funkcioniraju skladno te su, kako i sami kažu, vodili sve samo ne tipične rock-and-roll živote. Unatoč svjetskim turnejama i milijunima obožavateljica, Bon Jovi je ostao prizemljen i vjeran svojoj voljenoj s kojom je razvio poseban, neraskidiv odnos.

Legendarni glazbenik naziva Dorotheu svojim 'najvećim osloncem'.

'Naporno radimo, ali i uživamo jedno u drugome te nikada nismo pali u klopku kojih je estradni put prepun. Tijekom godina svjedočili smo da se upravo to događalo bliskim ljudima oko nas, kao i ljudima koje slabije poznajemo. To je samo moj posao, a on me ne čini osobom kakva uistinu jesam. Pišem pjesme i igrom slučaja sam jako dobar u izvođenju istih - i to je to', rekao je skromni Bon Jovi koji nije dozvolio da ga slava promijeni kao osobu ili navede na krivi put.

Bon Jovi se polako vraća nastupima, s maskom na licu i voljenom suprugom pored sebe. 'Najsretniji sam ako mogu raditi ono što volim i pritom biti uz svoju obitelj te svijet činiti barem malo ljepšim mjestom', zaključio je glazbenik.