novi miljenik publike

U showu 'Tvoje lice zvuči poznato' gledat ćemo zgodnog sina glumca Renea Medvešeka

21.02.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Uskoro na Novoj TV kreće nova sezona popularnog showa, a novih osmero natjecatelja zabavit će publiku svojim atraktivnim transformacijama. Među njima je i 25-godišnji Fabijan Pavao Medvešek kojeg je publika donedavno mogla pratiti u seriji 'Na granici' u ulozi fra Bože

Gledatelji su ga mogli primjetiti i u manjim ulogama u serijama 'Čuvar dvorca', 'Crno-bijeli svijet', 'Nemoj nikome reći' te seriji 'Na granici'. Zahvaljujući popularnosti serije, ljudi na cesti sada prepoznaju mladog glumca, a ima i zanimljivih susreta.

'Dok sam plaćao parking, prišla mi je jedna gospođa i rekla da joj je serija svijetla točka na televiziji. To mi je bilo drago čuti jer se nadam da sam i ja tome pridonio. Kada sam išao s treninga, jedan me gospodin pitao “Otkad svećenici nose kratke hlače?”. Mislio sam da razgovara s nekim u naplatnoj kućici, ali onda sam vidio da je sam pa sam se nasmijao i otišao. Tek kad sam sjeo u auto, shvatio sam što me pitao, da sam zapravo ja taj svećenik kojeg je vidio u kratkim hlačama. Bilo je to na samom početku emitiranja serije', opisao je Fabijan Pavao Medvešek ranije za Story.

Glumom se 'zarazio' zahvaljujući ocu, redatelju i glumcu Reneu te stricu, glumcu Svenu Medvešeku. U srednjoj školi se počeo baviti glazbom i bendom Free Ride. Mislio je da će se tome posvetiti no u međuvremenu je ipak upisao Akademiju jer se želio školovati za scenu i glumiti. Od majke Milene je pak naslijedio likovni talent.

'Mama mi je predavala likovni u osnovnoj školi i kad bih rekao da imam pet iz tog predmeta, svi su me uglavnom zadirkivali da je to samo zbog nje. A mene je likovni jako zanimao pa sam poslije završio kiparski smjer u Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna', otkrio je. Markantni 25-godišnjak bavi se i mjuziklima, a pjeva i u kazalištu Komedija.

S tatom se, kaže odlično razumije jer slično razmišljaju. S ocem je kratko surađivao u predstavu ‘Kreket’ gdje je svirao gitaru. Uz obitelji, velika mu je podrška i djevojka Karla, studentica produkcije u Engleskoj. Upoznali su se u srednjoj školi od kada traje njihova veza.