2CELLOS

Obaraju rekorde: Hauser i Šulić imaju se čime pohvaliti

02.03.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Iako će njihov album u Hrvatskoj u prodaju krenuti tek 17. ožujka, Luka Šulić i Stjepan Hauser već ga desetak dana promoviraju po svijetu. Nakon Japana, popularni je dvojac odletio u Ameriku gdje trenutačno u New Yorku sviraju u nekim od najgledanijih televizijskih emisija, a nastupili su i kod dr. Oza, čime su se pohvalili na društvenim mrežama

I dok će se u Hrvatskoj njihov novi album 'Score' u prodaji naći tek 17. ožujka, popularni dvojac iz 2Cellosa trenutačno se nalazi u New Yorku u sklopu američke promocije. Prije Amerike Luka Šulić i Stjepan Hauser promociju su odradili i u Japanu gdje su proveli tjedan dana, a zanimljivo je kako je album, koji je još u pretprodaji, i prije službenog objavljivanja ondje dospio na prvo mjesto najprodavanijih albuma te se nalazi ispred Adele, Beyonce i Justina Biebera.

Mnogi bi možda pomislili kako vrijeme u New Yorku provode u šoppngu ili razgledavanju. No raspored im je pretrpan mnogobrojnim intervjuima za televizijske emisije, a gostuju i na radiopostajama. 2Cellos dobili su priliku biti gosti i jednog od najpopularnijih američkih doktora, u istoimenoj emisiji 'Dr. Oz', čime su se pohvalili i na Instagramu. Kako su najavili,  nastupit će i u vrlo popularnom 'Today Showu'.

Čini se kako je Šuliću i Hauseru jako dobro krenulo, osobito ovim posljednjim albumom, a već su i snimili spotove za 'Moon River' i 'Game of Thrones', koji je u nešto više od mjesec dana pogledan više od pet milijuna puta.

2Cellos 'Game of Thrones' Autor: Youtube