Gillian Anderson

U 50. godini života zvijezda 'Dosjea X' skinula se gola

08.02.2018 u 12:04

Bionic
Reading

Uoči ovogodišnjeg Fashion Weeka u New Yorku, međunarodna udruga za zaštitu životinja PETA angažirala je poznatu glumicu Gillian Anderson da postane zvijezda njihove nove kampanje protiv nošenja krzna

Holivudska glumica, uz Davida Duchovnyja zvijezda serije 'Dosjei X' i dobitnica Emmyja, odlučila je pozirati u potpunosti naga, tek s mačjim ušima na glavi, a sve iz dobrih razloga.

Naime, 49-godšnja Gillian Anderson zvijezda je posljednje kampanje međunarodne udruge za prava životinja, PETA, a billboard veličine 20 metara s golom glumicom biti će postavljen na najprometniju željezničku stanicu u New Yorku - Penn Station, i to tijekom trajanja ovogodišnjeg Fashion Weeka, od 8. do 16. veljače.

Majka troje djece, otkrila je zašto je pristala pokazati u potpunosti svoje golo tijelo: 'U potpunosti je bilo oslobađajuće iskoristiti moje tijelo kako bi se ukazalo na ovaj problem. Ljudi često okreću glave kada vide reklame protiv nošenja krzna, kada se vidi što sve rade jadnim životinjama, no gole kampanje od PETE rado pogledaju, stoga sam ponosna što sam i ja dio iste.'

  • +12
Gillian Anderson u Dosjei X - 11. sezona (2018) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia Landmark Media

Nova PETA kampanja došla je kao nastavak 'buđenja' slavnih dizajnera, poput Michaela Korsa i Guccija, koji su odlučili da više neće koristiti krzno u svojim kolekcijama.

Gillian Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia