KIVANC TATLITUG

Turski Brad Pitt otkriva tajnu svog savršenog torza

31.03.2013 u 18:58

Bionic
Reading

Kivanc Tatlitug, jedan od najzgodnijih turskih glumaca kojeg imamo prilike gledati u serijalu 'Nebo i zemlja', rijetko koju pripadnicu ljepšeg spola ostavlja ravnodušnom, posebice kada se na malim ekranima pojavi bez majice. Ovoga puta Kivanc, kojega nerijetko nazivaju i turskim Brad Pittom, otkriva zbog čega ima tako dobro tijelo

'Da bih dobio ovakvo tijelo, radio sam na sebi danonoćno punih šest mjeseci. Puno mi je pomogao i boks, koji sam nedavno otkrio. Uz to, zbog serije 'Nebo i zemlja' svakodnevno radim s trenerom borilačkih vještina, Ara Karanfilom. Vježbajući sam izgubio oko trinaest kilograma, ali ne posustajem, pa nakon snimanja odlazim u teretanu ili doma vježbam', otkriva Kivanc koji u seriji 'Nebo i zemlja' tumači lik agresivnog, nemarnog i destruktivnog Kuzeya koji sve probleme umjesto razgovorom rješava šakama, piše Jutarnji list

Prije negoli je postao glumac Kivanc je bio uspješan košarkaš, ali nije ostao dugo u sportu. Na majčin se nagovor prijavio na natjecanje za Model of the World 2002. godine i pobijedio. Gotovo dvije godine živio je u Parizu, gradu u kojem je radio kao model i maneken, uz manekenske poslove uskoro je počeo dobivati i glumačke, a njegova popularnost počela je vrtoglavo rasti.

Zbog toga Kivanc za svoje uloge dobiva pozamašne svote, pa se tako saznalo da za ulogu Kuzeya dobiva 20 tisuća eura na tjedan. Osim glumačkim sposobnostima i izgledom, Kivanc medijske stupce puni i svojom vezom s Azrom Akin. Par je u vezi bio 12 godina, a prekinuli su po tko zna koji put ove godine u veljači. Navodno je vragolasti Kivanc između braka i slobode odabrao slobodu.

'Još istražujem svoje korijene koji sežu sve do Bosne', rekao je u razgovoru za turske novine koji je dao u dnevnom boravku svoje kuće u Bodrumu, smještene na morskoj obali, čija se vrijednost procjenjuje na 550.000 eura, a u čijem dvorištu je parkiran Maserati vrijedan gotovo dva milijuna kuna.