JEFF BEZOS

Tulum za pamćenje: Pogledajte kako je drugi najbogatiji čovjek na svijetu proslavio Novu godinu

03.01.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Jeffe Bezos, drugi najbogatiji čovjek na svijetu iza Elona Muska prema Forbesu, sa svojom je djevojkom Lauren Sanchez u 2022. ušao raskošnim tulumom u mondenom St. Bartsu, omiljenoj karipskoj destinaciji bogatih i slavnih

Jeff Bezos, 57-godišnji osnivač Amazona i njegova djevojka 52-godišnja Lauren Sanchez dočekali su Novu godinu na jednoj velikoj zabavi koja se odvijala uz bazen u St. Bartsu.

Društvo su im pravili Laurenin sin Nikko, Jeffov mlađi brat Mark i bivša zvijezda NFL-a Tony Gonzalez s kojim je Lauren nekad bila u vezi, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Bezos i Sanchez nisu skidali osmijeh s lica, a milijarder koji je nerijetko na udaru javnosti i medija zbog uvjeta u kojima rade njegovi zaposlenici, ludo se zabavljao u društvu svoje nove ljubavi od koje se ne odvaja.

BOŽIĆ NA KARIBIMA

[FOTO] Uz nju pazi kako izgleda: Lauren Sanchez istuširala šefa Amazona, no pažnju su privukle njezine obline

Pogledaj galeriju

Novu je godinu Jeff dočekao u šarenoj košulji i sa srcolikim sunčanim naočalima, a njegova Lauren utegnula se u pripijenu haljinu.

Mnogi su primijetili i kako je Bezos u posljednje vrijeme vidno mišićaviji te da se tjelovježba itekako isplatila.

'Jako smo se zabavili sinoć slaveći uz ludu disko zabavu s obitelji, ali nova godina je također odlična prilika za fokusiranje na osobni rast, obnovu, ponovno rođenje i posvećivanje pažnje svakom životnom trenutku. Dobrom i lošem, svima. Slavite i rastite', poručio je Bezos na svom Instagram profilu.

Jeff i Lauren ne odvajaju se jedno od drugoga pa su ih nedavno su ih fotografi ulovili na luksuznoj jahti i dok su uživali planinarenju.

Vezu s i najbogatijim čovjekom na svijetu Lauren je započela još 2018. godine dok su oboje još bili u braku, a zahtjev za razvodom podnijela je 2019. godine. U to se vrijeme i Bezos razveo od tadašnje supruge MacKenzie s kojom ima tri sina i posvojenu kćer iz Kine.

Inače, Bezosovo bogatstvo procjenjuje na nevjerojatnih 210 milijardi dolara. Prvi put postao je milijarder 1998., godinu dana nakon što je pokrenuo Amazon kao internetsku trgovinu knjigama, a doista nestvarno zvuči podatak kako zarađuje oko 140 tisuća dolara po minuti!