puni baterije

Tončica Čeljuska otputovala izvan Hrvatske, pogledajte gdje uživa

23.03.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih domaćih voditeljica i urednica osim svojim poslovnim uspjesima pozornost redovito privlači i svojim privatnim životom. Već nekoliko dana uživa u obiteljskom ozračju. Otputovala je do Švicarske gdje joj živi starija kćer Anuška

Tončica Čeljuska danima uživa u šetnjama i boravku u Zürichu. Među ostalim je boravila na Zurichsee, jezeru oko kojeg Cirišani privode slobodno vrijeme, a bila je i u tamošnjem zoološkom vrtu, a sve je pokazala na Facebooku.

Inače, 28-godišnja Anuška sa suprugom i kćerkom Amelie živi u Švicarskoj. Amelie rodila kraje 2018. godine, kada se baka Tončica pohvalila na društvenim mrežama. 'Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši Božić'.

Mediji često pišu da je Anuška mamina kopija, kao i da sliči holivudskoj glumici Margot Robbie. Kći Tihana je četiri godine mlađa i obje sestre imaju privatan profil na Instagramu. Djevojke su ipak svoj život odlučile živjeti podalje od medija i društvenih mreža.

Prije odlaska u Švicarsku, Tončia Čeljuska je obznanila da je i ona postala žrtva hakerskog napada. 'Dragi prijatelji, račun na Istagramu mi je hakiran, više mu ne mogu pristupiti, ne može se ni pronaći. Pitanje je dali će i moj FB profil dočekati jutro, jer su mi računi povezani. Ne znam kome je to interesantno , ali ja se ionako cijeli život čudim... Ako ima neko neki savjet kako da vratim račun, osim beskrajne korespodencija sa support deskom, slušam', poručila je u objavi na Facebooku.

Dragi prijatelji, račun na Istagramu mi je hakiran, više mu ne mogu pristupiti, ne može se ni pronaći. Pitanje je dali...

Objavljuje Tončica ČeljuskaSrijeda, 16. ožujka 2022.
  • +3
Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL