OD PRIJATELJSTVA DO ROMANSE

Tom Jones ljubi udovicu Elvisa Presleyja

09.02.2017 u 12:01

Bionic
Reading

Tom Jones i supruga pokojnog Elvisa Presleyja prijatelji su već 40 godina, a nakon smrti supruge Melinde prošle godine 76-godišnji britanski pojevač odlučio je ne odustati od ljubavi

Ako je vjerovati britanskim medijima koji su objavili najnovije fotografije susreta Toma Jonesa i Priscille Presley (71) čini se kako su dugogodišnji bliski prijatelji odlučili dati šansu ljubavi. Naime, Jones je prošle godine izgubio suprugu Melindu koja je preminula od raka. U braku su bili 59 godina.

Tijekom posljednjih mjeseci utjehu je našao u druženju s prijateljicom Priscillom Presley. O svom odnosu zasad ne žele govoriti za medije, no neka tajna ljubavna veza Toma i Priscille definitivno postoji jer ni glasnogovornik Presley nije krio kako uživaju u čestom druženju i izlascima na večere. Kad je nedavno pričala o muškarcima koji su je opčinili osim Elvisa, gospođa Presley spomenula je i karizmu Billa Clintona. 'Kad on uđe u prostoriju, sve stane, ima energiju koja te potpuno obuzme. Bill je nešto posebno, poput magneta', priznala je Presley. No čini se da i Tom Jones ima posebnu karizmu na koju Priscilla nije imuna.