SVI SE DOBRO SLAŽU

To se zove podrška: Ben Affleck bodrio Jennifer Lopez iz publike, a društvo su mu pravili sin i Emma Anthony

23.03.2022 u 10:54

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez sinoć je primila glazbenu nagradu iHeartRadia. Nagrada struke koja je prepoznala njezin dugogodišnji trud i rad dirnula ju je do suza. Iz publike, ništa manje emotivan nije bio ni njezin odabranik Ben Affleck koji je dodjelu pratio u najboljem društvu

Dok je Jennifer Lopez pokušavala slegnuti dojmove te vrlo emotivna zahvaljivala publici, slušateljima i glazbenoj struci na još jednoj nagradi, njezin životni partner Ben Affleck sve je pratio iz prvih redova. U publici The Shrine Auditoriuma u Los Angelesu, posebna su mjesta bila rezervirana za Afflecka koji je stigao s pratnjom.

Sa sobom je poveo sina Samuela, kojeg dijeli s bivšom suprugom Jennifer Garner, ali i 14-godišnju Emmu, kći Jennifer Lopez i Marca Anthonyja.

Gromoglasni pljesak proširio se dvoranom kada je na pozornicu stala 52-godišnja latino diva, a ponos iz publike nisu krili njezini najbliži.

‘Zahvalna sam vam na ovome. Voljela bih vam reći da su mi nagrade ono što me najviše usrećuje, ali lagala bih. Nemojte misliti da ih ne volim, ali to nije ono što me najviše motivira. Sve što radim, radim zbog vas draga publiko. Upravo vi ste razlog što danas živim život kakvog sam nekoć mogla samo sanjati, kada sam još sasvim mala djevojčica iz Bronxa. Vi ste to napravili od mene. Vi ste ti koji ste ostvarili sve moje snove’, rekla je s pozornice Jennifer.

Potezom Bena Afflecka, par je dokazao da se njihova djeca iz prijašnjih brakova slažu, te da su prihvatili ponovnu ljubav svojih roditelja. Podsjetimo, Ben i Jennifer hodali su od 2002 do 2004. Čak su se i zaručili, ali prekinuli su netom prije vjenčanja.

Dvadeset godina kasnije, par se ponovno spojio. U međuvremenu su se oboje ostvarili u karijerama, postali roditelji, a iza sebe imaju i brojne propale ljubavne odnose.

  • +11
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia