BRIŽNA MIA

Tko je slatka djevojčica koja je držala princa Louisa za ruku?

26.12.2023 u 15:51

Bionic
Reading

Tradicionalni posjet engleske kraljevske obitelji u proširenom sastavu misi u crkvi Sv. Marije Magdalene u Sandringhamu izazvao je veliko zanimanje javnosti, a najviše simpatija stekli su najmlađi članovi obitelji predvođeni najstarijim sinom princa i princeze od Walesa, princom Georgeom

Djeca princa Williama i Kate Middleton, princ George, princeza Charlotte i princ Louis, sve su dojmili svojim modnim usklađivanjem u tonovima zelene i plave, a kao i uvijek njihova je majka briljirala modnim izborom i to s potpisom njezine omiljene modne kuće Alexander McQueen.

Prošetali su se u društvu svojih roditelja, a posebne je simpatije pobrao zaigrani Louis koji je kao i svaki petogodišnjak uvijek spreman za nepodopštine.

Ovoga je puta bio na visini zadatka i to pod budnim okom svoje rođakinje, Mije Tindall s kojom je jako povezan.

Plavokosa djevojčica u kaputu ljubičaste boje, haljini šarenog uzorka, gležnjačama i s efektnim cvjetnim rajfom privukla je mnoge poglede.

  • +5
Princeza Charlotte i Mia Tindall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slatka devetogodišnjakinja je Mia Tindall, najstarija kćer Zare, čija je majka princeza Anne, kćer preminule kraljice Elizabete II. Zara i njezin suprug Mike Tindall imaju još i kćer Lenu i sina Lucasa.

Inače, nećaci kralja Charlesa III, Peter Phillips i Zara Tindall, nemaju nikakve titule jer je njihova mama princeza Anne tu odluku donijela kako bi njena djeca mogla imati normalno odrastanje.

Mia je kasnije s Charlotte pomogla Kate Middleton oko skupljanja buketa cvijeća koje su im poklonili građani okupljeni oko crkve. Inače, princ William je u jednom ranijem intervjuu otkrio djelić blagdanske atmosfere u kraljevskoj obitelji te progovorio o obiteljskim odnosima.

'Za mene je općenito okupljanje za Božić uvijek jako lijepo jer zbog brojnih obveza tijekom godine imamo vrlo malo vremena za zajedničko druženje. Kad vidim da se moja djeca druže s djecom moje sestrične i svi se divno zabavljaju igrajući se zajedno, to je vrlo posebno. Tome se jako veselim', rekao je princ od Walesa gostujući u jednoj radijskoj emisiji.

Inače, princ George i Savannah Phillips, kći bratića princa Williama Petera Phillipsa i njegove bivše supruge Autumn, bili su također jako simpatični (a i spremni za sitne nestašluke) tijekom nekoliko ranijih kraljevskih događaja.