NEMA GA NA EKRANIMA

Teško razdoblje sada je iza njega: RTL-ov voditelj Ivan Vrdoljak nakon operacije prekinuo i vezu s kolegicom s televizije

29.10.2021 u 09:57

Bionic
Reading

Već neko vrijeme na malim ekranima, u središnjoj informativnoj emisiji RTL-a, gledatelji ne mogu vidjeti Ivana Vrdoljaka. Razlog njegovog izbivanja nije nikakva smjena već zdravstveni problemi, zbog kojih je morao usporiti svoj tempo

Kako donosi Slobodna Dalmacija, 36-godišnji voditelj Ivan Vrdoljak nedavno je operirao kralježnicu i trenutno se oporavlja od zahvata. 'Narodski rečeno, iskočio mi je disk. U stvarnosti, riječ je o ekstruziji jednog diska, čiji su mi fragmenti nekoliko mjeseci stvarali jake bolove u leđima i nozi pritiskom na živac.

Ovu bih ozljedu pripisao kombinaciji genetike i dugogodišnjih intenzivnih treninga (dizanje utega i boks), no nema pravila jer se događa i onim ljudima koji nisu nešto fizički aktivni. Ponekad takve ozljede zacijele spontano, što i osobno mogu posvjedočiti, ali ponekad ne. Ovaj put tijelu je trebala dodatna pomoć. Probao sam s fizikalnom terapijom, no stanje se nije poboljšavalo. Došao sam u fazu kad više nisam mogao sjediti, stajati ili hodati bez jakih bolova', rekao je Ivan Vrdoljak, voditelj RTL- Danas.

Nakon jednosatnog mikrokirurškog zahvata, kojem je podvrgnut na Klinici za neurokirurgiju KBC-a Sestre milosrdnice, kući je već išao drugi dan. Kako kaže, sve je prošlo u najboljem redu, oporavak dobro ide i, ono najvažnije, ponovno živi bezbolno. Uskoro će, kaže, vratiti se i svojim redovnim obavezama na RTL-u.

Ivan Vrdoljak Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

No, nije operativni zahvat jedina promjena u njegovom životu. Nakon gotovo četiri godine veze, kako doznaje magazin Gloria, Ivan Vrdoljak prekinuo je vezu s kolegicom s televizije, sportskom novinarkom Ivonom Hemen. Kako otkrivaju njima bliski ljudi, ostali su u korektnim odnosima.