KAKVE KRASOTICE

Teško je reći tko je ljepši: Poznate domaće dame pokazale seksi tijela u badićima

26.06.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Svaki vikend zavirimo na Instagrame poznatih da vidimo kako su ih oni proveli, a kako je protekli vikend još k tome produženi, puno njih je ovaj put negdje otputovalo na odmor odmarati u našim krajevima. Neki su pak pobjegli van Hrvatske

Nekadašnja televizijska voditeljica koja danas radi u Odjelu komunikacija i marketinga RTL-a, produženi vikend provela je na moru sa suprugom Ivanom, kćeri Paolom i sinčićem Ivanom. Antonija Stupar Jurkin, koja iza sebe ima i manekensko iskustvo, pokazala se seksi izdanju kakvom je još nismo vidjeli, a fanovi su bili oduirešvljeni njezinim badićem i vitkim tijelom zgodne 36-godišnjakinje.

#hellosummertime

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

🏖

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

Antonija Stupar Jurkin Izvor: Promo fotografije / Autor: Srećko Rundić

Renata Sopek često svoje 'baterije' puni na Pagu. Ovoga puta guštala u Gajcu na Pagu guštala je u društvu prijateljica. Simpatična četvorka svoje zabavne trenutke odlučila 'zabilježila' fotografijom na kojoj poziraju u plićaku poput sirena. Televizijska voditeljica i fitnes instruktorica, ponovno je oduševila izgledom u badiću.

#trebaznatiuzivatiupogledu🌊🌞😘 #ultrafit #islandofpag

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

Nasukale se... Sirene, ne kitovi😜😂😎👑🐳

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

  • +10
Renata Sopek Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za razliku od Renate i Ecije, Maja Šuput je nakon održanih audicija u sklopu nove sezone emisije 'Supertalent' produženi vikend odlučila iskoristiti za odmor u španjolskoj party meki. Njezin odmor nije mogao proći bez da to ne pokaže svojim fanovima na Instagramu. Fotografirala se u nekoliko različitih kupaćih kostima koji joj svi od reda, odlično pristaju.

Ja bih da je svaki ponedjeljak ovakav 😎

A post shared by majasuput (@majasuput) on

No pictures please ✋ vacay week 🙋‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Nives Celzijus je posljednjih dana uživala na odmoru s djecom Taishom i Leoneom. Pjevačica, spisateljica i glumica osim fotografija sa svojim potomcima pažnju je privlačila i seksi fotkama na kojima su u prvom planu njezine obline.

'Zvijer od žene', 'Nema ljepše do tebe', 'Krasotica', 'Savršena ljepotica', samo su neki od komplimenata koje je Nives zaradila zahvaljujući svojim vrućim fotografijama.

Upijanje posljednjih zraka silbanskog sunca 😊 #silba #samoprirodno

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

  • +12
Nives Celzijus na CMC festivalu u Vodicama Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL