ovome se nije nadala

Teški blam: Pogledajte kako se pjevačica osramotila pred kamerama

07.06.2017 u 10:29

Bionic
Reading

Iako bi mnogi pomislili kako u svijetu bogatih i slavnih svi sve znaju, to čini se i nije slučaj s pjevačicom Keshom. Iako je sa svojim pjesmama bila broj jedan na mnogim top listama, to ništa ne znači komičaru Jerryju Seinfeldu koji nema pojma tko je ona i to je javno i pokazao

U Kennedy Centru u Washingtonu fondacija Davida Lyncha organizirala je 'National Night of Laughter and Song', koji je okupio mnoga poznata lica. Među uzvanicima se našla i poznata pjevačica Kesha, koja se zasigurno nije nadala blamaži na crvenom tepihu i to ispred kamera koje su sve zabilježile.

Naime, dok je slavni komičar Jerry Seinfeld davao kratku izjavu za jednu od televizija, na crvenom mu je tepihu prišla Kesha i srdačno ga pozdravila, a potom raširila ruke i upitala ga može li ga zagrliti. Sa širokim osmijehom, zbunjeni Jerry Seinfeld je zahvalio na komplimentu i kratko rekao da ga ne može zagrliti.

Na njezin ponovni upit, ponovno je niječno odgovorio i krenuo unatrag. Osramoćena Kesha okrenula se i otišla, a 63-godišnji komičar potom je rekao novinaru, kojem je davao izjavu, da uopće ne zna o kome je riječ. Kada je doznao da je to Kesha, na Seinfeldu se vidjelo da i dalje ne zna o kome je riječ. 'Želim joj sve najbolje', poručio je Jerry.