ima veliko srce

Tereza Kesovija raznježila svoje obožavatelje, a uputila je i poruku institucijama da se probude

20.09.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Naša pjevačka diva bila je među prvima koji su pohitali u Banovinu nakon razornog potresa. Ondje je otišla potiho, bez kamera i objava na društvenim mrežama dok se nekako nije saznalo da pomaže mnogima. Poznanstva koje je stekla ondje, njeguje i danas

S vremena na vrijeme na Instagram profilu Tereze Kesovije osvane kakva zanimljiva objava vezana uz njezina putovanja i nastupe, privatna druženja i ostale crtice iz njezinog života. U najnovijoj se može vidjeti da je opet bila u posjetu Banovini.

'Na kraju dana mogu reći da sam umorna ali neizmjerno sretna. Obići prijatelje koje sam stekla u njima teškim vremenima i zagrliti ponovno ženu koja svim svojim srcem i dalje nesebično daje sebe i pomaže stanovništvu Banovine. Današnji dan bio je prekratak za obići sve što sam namjeravala ali uskoro se opet vraćam. I moram ponovno reći, institucije, probudite se', piše pored više fotografija naše dive.

Podsjetimo, povodom godišnjice razarajućeg potresa u Petrinji i na području Banovine Tereza je snimila pjesmu 'Izgovaram tvoje ime glasno' iz kreativnog pera Mirne Bićanić. Za pjesmu je snimljen i spot u sklopu dokumentarnog filma 'Petrinja jučer, danas, sutra' u režiji Branka Schmidta.

  • +3
Tereza Kesovija Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX