vrijeme za uživanje

Tatjana Cameron Tajči o odmoru u Hrvatskoj: 'Želim se zaista opustiti i biti bez obaveza'

29.06.2022 u 10:05

Bionic
Reading

Najveća pjevačka zvijezda devedesetih sa sinovima Blaisom, Evanom Amadeusom i Danteom prošlog tjedna je iz Amerike stigla u Hrvatsku. Odmor će provesti na moru, ali i u Zagrebu, u krugu svojih najmilijih

Kad je doletjela u Zagreb zvijezda devedesetih prvo je zagrlila svoju mamu Šteficu budući da je puno vremena prošlo od njihovog zadnjeg susreta. Mama je bila s njima u Americi sve do početka pandemije. 'Nismo još tada znali da će se pandemija dogoditi, pa se nismo ni previše opraštali. Imali smo planove da tog ljeta dođemo kod nje. Od tada (dvije i pol godine) Blais je prerastao braću', opisala je Tatjana Cameron Tajči za Jutarnji list.

Ljetovanje u Hrvatskoj provodi bez presinga i obaveza. 'Rezervirala sam par dana za pisanje mog tjednog bloga i za coaching VIP klijente, ali želim se zaista opustiti i biti bez obaveza, te uživati u svježoj ribi iz Jadranskog mora, našem maslinovom ulju, paškom i ličkom siru, zagorskom siru i vrhnju, domaćoj bučnici', priznaje. Prije nekoliko mjeseci završila je s edukacijom i coaching certifikacijom u čuvenom Chopra Centru.

Tajči, čija mama, gospođa Štefica, znaju to svi koji su imali prilike kušati njene specijalitete, sjajno kuha, ali ovog puta su mama i kćerka malo promijenile uobičajenu rutinu, pa su se po Tajčinom dolasku prvo počastile finom zagrebačkom pizzom.

Uz to uvijek ima glazbene projekte s kojima na kojima radi. No, poslovno je, kazala je, više u jednom staloženom razdoblju bez puno novih projekata jer se želi što više posvetiti sinovima koji su i sami pred značajnim prekretnicama.

'Blais se odlučuje gdje će ići na koledž, jer završava srednju školu, Dante će započeti raditi u struci, a Amadeus je treća godina koledža i drago mi je da mu mogu biti podrška. Blais će još godinu dana živjeti sa mnom, a onda će i on krenuti svojim putem, tako da uživam u svakom sadašnjem trenutku u kojem smo svi na okupu', ponosna je Tajči.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Eli Greiss