NOVI IZAZOV

Tara Thaller podijelila s pratiteljima kako je skinula kilograme, a poručuju joj da je 'mali Rambo'

01.02.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Nedavno se doznalo da će mlada glumica nakon pobjede u emisiji 'Zvijezde pjevaju' (prije dvije godine), uskoro nastupiti u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' Nove TV. Pripreme već naveliko traju, a ona se pohvalila kako održava kondiciju prije početka showa

'Check up nakon skoro četiri mjeseca. Nisu idealni rezultati, izgubila sam skoro 3 kilograma, ali srećom ne u mišićima nego u mastima. A sada uz nadolazeći naporan i zahtjevan tempo sa svakodnevnim probama, cilj mi je da više ne gubim nego da dobijem na mišićnoj masi', otkrila je Tara Thaller uz video kojeg je objavila na Instagramu.

Mnogi su glumici iskazali podršku: 'Gle ti taj biceps', 'Izgledaš odlično', pljušte komentari, a Paula Jeričević, plesačica i mentorica iz showa 'Plesa sa zvijezdama' joj je poručila da je 'mali rambo'. Ranije smo Taru mogli vidjeti kako vježba jogu i to u prirodi, a sad se očito odlučila za nešto 'jači' trening, u teretani.

Inače, Tara se u showu 'Ples sa zvijezdama' pridružila Frani Ridjanu, Emiliji Kokić, Deniss Grgić, Maji Drobnjaković i Marku Cuccurinu koji su dosad poznati natjecatelji u novoj sezoni. Od plesova koje je do sada imala prilike upoznati, najviše su joj se svidjeli rumba i jive.

  • +2
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Podsjetimo, prošle godine je predstavila svoj prvi singl 'Oteta', a može se pohvaliti i time da je bila dio prvog dugometražnog animiranog filma snimljenog u 3D tehnici.

blista od sreće

[FOTO] Tara Thaller predstavila svoju prvu pjesmu: Uživala je u društvu supruga, a stigao je i njezin mentor, Dino Jelusić

Pogledaj galeriju