PJEVAČICI UKRAO SRCE

Tajči dvije godine nakon smrti supruga objavila fotografiju s plavokosim muškarcem, obožavatelji joj čestitali na 'novoj ljubavi'

30.12.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Zvijezda devedesetih Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama pozirajući s američkim glazbenikom Davidom Langleyjem. Dvije godine nakon što ju je zadesila najveća životna tragedija i prerana smrt supruga Matthewa Shanea Camerona, pjevačica ponovno ima osmijeh na licu

'Nađi nekog s kim se možeš smijati. To zacjeljuje. (Najvjerojatnije će to biti netko tko poznaje bol, oni znaju kad je vrijeme za smijeh, a kad te trebaju pustiti na miru s tvojom tugom i emotivnom boli). Davide, hvala ti', napisala je pjevačica na Facebooku i Instagramu.

Hvala Bogu da ste se pronašli i da ste sretni skupa', 'Predivni ste zajedno', 'Tako sam sretna da tvoje rane počinju zacjeljivati. Nastavi se dalje smijati', 'Kako bi bilo divno da ste zajedno', neki su od komentara oduševljenih fanova.

View this post on Instagram

Did some music tonight! I’ll post it soon ;)

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Tajči je plavokosog glazbenika i ranije pokazivala na društvenim mrežama.

Njezin suprug Matthew Shane Cameron, preminuo je prije dvije godine u 47. godini života. U braku su dobili trojicu sinova: Dantea, Evana i Blaisea.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…