HIT U INOZEMSTVU

Svjetski uspjeh grupe Colonia: Kinezi zaluđeni njihovim novim singlom

14.03.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Ovih dana naša najpopularnija dance grupa ima razloga za veselje. Nakon ogromnog uspjeha u Japanu 2001. godine, kad je japanski boy band Kinki Kids obradio pjesmu 'Deja vu', zvuk Colonije ponovno osvaja azijsko tržište. Je li vrijeme da Colonia napravi veći uspjeh na inozemnoj sceni, za tportal je otkrio osnivač grupe te autor glazbe i svih tekstova Boris Đurđević

Kineski portal Yinyuietai objavio je spot Colonije 'Zadnja suza' i u samo nekoliko sati emitiranja pjesma je ostvarila nekoliko tisuća pregleda.

'Ne isključujem mogućnost da u nekom skorijem vremenu snimimo pjesme na engleskom jeziku, s obzirom na to da je Ivanina dikcija izvrsna. Siguran sam da prilike koje nam se ukažu u kontekstu inozemne karijere nećemo propustiti', poručio je Boris Đurđević.

Izvor: Društvene mreže

Upita ima, ali još uvijek nema konkretnih ponuda za nastupe, kaže osnivač grupe, autor glazbe i svih tekstova. 

'U studiju smo, stvaramo nove pjesme i to nam je prioritet. Trebamo stvoriti novog materijala za nastupe, cilj nam zasigurno nije živjeti i raditi na staroj slavi. Imamo odličnu logističku ekipu i menadžmenta, a uz izvrstan Ivanin vokal i moju trendovsku produkciju, napravit ćemo puno toga izvan granica Hrvatske. Već sada smo na odličnom putu jer reakcije iz svijeta pokazuju interes kao nikada do sada', ističe Boris Đurđević

Pojasnio je zašto Kinezi toliko otkidaju na grupu Colonia

'Glazba je univerzalna, ruši sve jezične barijere i mislim da je Kina samo jedna od zemalja do kojih je doprla moja specifična melodija te ritam. Osjete emociju kroz vokalnu interpretaciju, bez obzira na jezik - osjete ritam koji nosi i zarazne melodije', rekao je Đurđević.

  • +7
Colonia Izvor: Promo fotografije / Autor: Nikola Knezevic

Rastu popularnosti Colonije sigurno je pridonijela i nova pjevačica grupe Ivana Lovrić, koja svakom novom pjesmom gradi svoje mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni, a svojim odličnim glasovnim mogućnostima osvaja slušatelje, pokazalo se, diljem svijeta. 'Sigurna sam da je ovo samo početak i da je pred nama još puno uspješnih, lijepih i slušanih pjesama', izjavila je pjevačica.

  • +5
Ivana Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL