ISKRENA I SAMOKRITIČNA VODITELJICA

Svi se dive Uršuli Tolj u bikiniju, a jedinom koji joj je našao zamjerku voditeljica poručuje: 'Eto, znam da nećemo na kavu'

02.08.2021 u 19:03

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica i urednica Uršula Tolj objavila je na Instagramu niz fotografija u bikniju i osvrnula se na filtere, photoshopiranje i zle komentare kakvima su korisnici ove društvene mreže često izloženi. I sama je dobila ružan komentar, ali nije ostala dužna

'Ako povećate, vidjet ćete i nešto celulita i određenu količinu bora. Nemam photoshop ili slične aplikacije, samo koristim, i to ne uvijek, instragramske filtere', napisla je Uršula i dodala kako je to njen izbor, jer joj nema smisla da na fotkama bude neka druga, npr. s većim grudima ili usnama.

'No, tako ja, a ako netko želi svoju slikovnicu (jer, budimo iskreni, ovo jest slikovnica a ne život) ukrašavati, popravljati, uljepšavati - zašto ne? Njegovo je, smije što god hoće. I neka je tako. Tko smije ikome suditi i zašto bi? Zbog fotki?!', piše Uršula pa dodaje kako ona ne treba tvrditi da je stvarna žena, jer nije hologram.

Međutim, voditeljica priznaje da ipak bira što će pustiti u javnost.

'Na insagramu ćete vidjeti moju stvarnost tamo gdje sam si dobro ispala. Imam fotki na kojima sam užas, te obrišem odmah, ne objavim ih. valjda i vi tako haha...', kaže voditeljica pa prelazi na bit svoje objave

'Živite i pustite ljude da žive. Prelijepi su i predragocijeni ovi naši trenuci da bismo ih prljali nepotrebnim zločestoćama. Da samo znate kako sve postane u trenu nevažno kad se dogodi nešto što ugrozi život', kaže voditeljica i za kraj poručuje kako i vježba, jede puno voća i povrća, pije vodu i maže taj celulit raznim kremama, ali ga je uvijek bar malo tu.

'Pričaj ti što hoćeš, ali na ovim fotkama izgledaš zgodnija i poželjnija nego u studiju', jedan je od mnogobrojnih komentara u kojima fanovi hvale Uršulin izgled.

'Upravo si draga zbog toga, jer jednostavnost i iskrenost se osjete. A to što si stvarno lijepa i zgodna žena, to je samo plus', poručio je voditeljici drugi obožavatelj koji joj je poslao i virtualni cvijet.

Iako su gotovo svi u komentarima hvalili Uršulin izgled, našalo ih se nekoliko koji koji ne dijele to mišljenje.

Romantiku kojem je važno da žena nema tetovažu, a 'na ostalo je spreman zažmirit', voditeljica nije zamjerila, ali zločesti komentar drugog pratitelja nije uspjela ignorirati.

  • +8
Uršula Tolj Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic

'Ravna ko daska hahahah, grudi male, usne tanke... sve u svemu nije baš nešto', napisao je pratitelj, vjerojatno ne očekujući Uršulin odgovor pun ljubavi. Ljubavi prema svakom čovjeku.

'Eto, znam da nećemo na kavu. Ti ćeš si naći neku puno ljepšu i mlađu i svi sretni. I ja ti želim svako dobro i puno ljubavi', odgovorila mu je Uršula i poslala emotikon poljupca.

'Eto, upecala si se na jedan blesav komentar. Usput, ženo zmaj si, imas onaj x-faktor', odgovorila je Uršuli jedna obožavateljica.