NAOMI WATTS

Svi govore o ovoj snimci lijepe Naomi: Ostavila bez riječi i poznatog redatelja

26.08.2019 u 20:57

Bionic
Reading

Osim svojom gracioznošću i sjajnim modnim stilom, hvaljena australska glumica Naomi Watts osvaja i nevjerojatnim glumačkim talentom

Ljupka plavuša iza sebe ima doista impresivnu filmsku karijeru, a jedna od uloga u kojoj je pokazala raskoš svog glumačkog talenta je svakako ona koju je ostvarila u kultnom ostvaranju legendarnog Davida Lyncha, filmu 'Mullholand Drive' koji je snimljen još 2001. godine.

Na Twitteru je hit snimka sa seta ovog filma u kojem Naomi Watts bez ijedne riječi dočarava kakav vrtlog emocija proživljava njezin lik nakon što shvati da su je svi do kojih joj je stalo napustili: Adam (glumio ga je Justin Theroux) i misteriozna crnka (Laura Elena Harring).

Fascinantna gluma lijepe glumice sve je očarala, a sam redatelj je bio toliko oduševljen da je nakon što se kamera ugasila spontano zapljeskao talentiranoj Australki.

  • +2
Naomi Watts Izvor: EPA / Autor: Niklas Halle'n

Inače, slavnu ćemo glumicu koju je upravo uloga Betty/Diane u ovom filmskom klasiku katapultirala u sam vrh Hollywooda, vidjeti i u prequelu hit serije Igra prijestolja.

Radnja nove serije smještena je u Westeros otprilike 5 tisuća godina prije događaja iz njegovih knjiga i originalne serije.

Autor 'Igre prijestolja' George R. R. Martin je objasnio i kako Naomi Watts neće imati glavnu ulogu u seriji, jer se radi o pravom ansamblu s glumačkom ekipom u kojoj su i Naomi Ackie i Denise Gough.

'Kao što vam je poznato, u slučaju 'Igre prijestolja' donedavno nikoga nismo nominirali za glavnu glumicu ili glumca, uvijek je to bilo za sporedne uloge, jer seriju gradi glumački ansambl. Mislim da će to biti slučaj i s novom serijom', otkrio je ranije ove godine Martin.

Naomi Watts nominirana je dva puta za nagradu Oscar, za uloge u filmovima '21 Grams' i 'The Impossible'.