URNEBESNI VIDEO

Mnoge su nasmijali: Ivana Mišerić s kolegama snimila parodiju na trojac Lady Gaga - Bradley Cooper - Irina Shayk

02.03.2019 u 14:21

Bionic
Reading

Danima nakon dodjele Oscara pjevačica i manekenka glavna su tema o kojoj se priča i piše. Pjevačica i glumac nastupili su s pjesmom 'Shallow', a njihovu izvedbu uživo je pratila Cooperova partnerica Irina Shayk. Tijekom nastupa nije pokazala da je ljubomorna, a nakon ceremonije je navodno izgubila strpljenje. Ivana Mišerić i njezina radijska ekipa snimili su parodiju na temu 'Kako se Cooperova žena zapravo osjećala...'

'Ispalo je mrak. Ne znam kome je točno kod nas pala ideja u digitalnom sektoru da bi mogli parodiju napraviti, ali internet je eksplodirao na taj nastup, kad smo vidjeli dokle to ide nismo mogli odoljeti serviralo se samo od sebe, iskoristili smo aktualnu situaciju koja se dogodila i postala talkabout i doslovno preslikali jednu od teorija - kako se osjećala Irina - na video. Guštali smo, za pet minuta posla, dobili smo urnebesni video. Dario Maradin kao Bradley, Gaga je dopala mene i Irina koju je odglumila Kasandra Fučijaš. Snimili smo iz drugog pokušaja jer smo umirali od smijeha', ispričala nam je Ivana Mišerić.

Izvor: Društvene mreže

Njihov video oduševio je brojne Ivanine fanove kao i slušatelje Otvorenog radija koji su ostavili komentara na društvenim mrežama. Zgodna voditeljica nerijetko sa svojim kolegama zapjeva, maskira se i zabavlja na svom radnom mjestu. Osim na radiju, Ivanu Mišerić gledatelji mogu pratiti u HRT-ovoj emisiji 'Pop rock'.

  • +6
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL