SA SHIVON ZILIS

Sve se odigralo u najvećoj tajnosti: Dok je s Grimes čekao drugo dijete, Elon Musk sa svojom izvršnom direktoricom dobio blizance

07.07.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Krajem prošle godine, prema pisanju Business Insidera, Elon Musk u najvećoj je tajnosti dobio blizance i to sa Shivon Zilis, jednom od izvršnih direktorica u njegovoj tvrtki Neuralink

Kako donosi Business Insider, a prenose svi svjetski mediji, Elon Musk ima više djece nego što je to službeno poznato. Sada je otkriveno da je u studenom 2021., u vrijeme kada je surogat majka trebala roditi drugo dijete njega i pjevačice Grimes, Musk sa svojom izvršnom direktoricom Shivon Zilis dobio blizance.

To je otkriveno nakon što su 51-godišnji Musk i 36-godišnja Zilis zatražili da promjene službeno imena svojim blizancima, a sve kako bi imali dva prezimena - djevojačko prezime svoje majke i očevo prezime. To je i odobreno u svibnju ove godine i to u Austinu, u američkoj saveznoj državi Teksas, no imena blizanaca i dalje su nepoznata.

Shivon Zilis jedna je od izvršnih direktorica Elona Muska, zaposlena u njegovoj neurotehnološkoj tvrtki Neuralink, a blizance je rodila samo nekoliko tjedana prije negoli je surogat majka u prosincu 2021. rodila djevojčicu Exu Dark Sideræl. Sa Grimes Musk već ima dvogodišnjeg sina X Æ A-Xii.

  • +5
Elon Musk Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Hollywood Archive / Profimedia

A osim njih, milijarder, koji je trenutno u vezi s glumicom Natashom Bassett, ima još petero djece s bivšom suprugom Justine Wilson - Griffina, Vivan Jennu, Kaija, Saxona i Damiana. S njom se vjenčao u siječnju 2000. godine, a dvije godine kasnije izgubili su 10 tjedana starog sina Nevadu Alexandera koji je preminuo od SIDS-a, sindroma iznenadne dojenačke smrti.