SJEĆATE LI SE NJE?

Sve joj se posložilo nakon umirovljenja: Maria Šarapova slavi rođendan, prvi kao majka

20.04.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Ne tako davno bila je najpoznatija sportašica na svijetu. Ruskinja je već sa 18 godina postala je prava senzacija, a mirovinu ju je 2020. ispratila naša Donna Vekić. Trenutno uživa u čarima majčinstva

Bivša tenisačica i jedna od najljepših sportašica sredinom srpnja prošle godine obznanila je da su ona i zaručnik britanski poduzetnik Alexander Gilkes postali roditelji sina Theodora.

'Najbolji, najpoticajniji i najisplativiji dar koji naša mala obitelj može poželjeti', napisala je tada bivša ruska zvijezda na Instagramu. Njezin odabranik je sin poznatog dermatologa i vlasnik tvrtke koja organizira online aukcije. Poznato je da je jako dobar prijatelj s britanskim pricem Williamom. Ovih dana proslavila je 37. rođendan, a obilježila ga je posebnim prizorom.

Mnogi su možda očekivali da će kad rodi, njezin izgled biti malo drugačiji, no ona je iznenadila svojom super linijom nakon poroda. Inače, tijekom karijere se natjecala pod ruskom zastavom no Šarapova živi u Sjedinjenim Državama od tinejdžerskih dana. Teniski reket je ostavila 2020. godine, zbog tjelesne ozljede, ali i da se posveti privatnom životu.

  • +3
Maria Sharapova Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Podsjetimo, prije sadašnjeg zaručnika, ljubila je kolegu Grigora Dimitrova. Veza im je potrajala dvije godine. S košarkašem Sašom Vujačićem zaručila se 2010. godine, godinu dana nakon što su se upoznali u Los Angelesu i prohodali, no nakon dvije godine zaruka su prekinuli. Prije njega je 2008. ljubila s TV producenta Charliea Ebersola. Prekinuli su iste godine kada su prohodali.

Veza koja je najviše privukla pažnje u medijima bila je s kolegom Andyjem Roddickom. Kratko je hodala i s pjevačem grupe Maroon 5 Adamom Levineom, kojeg je upoznala na proslavi svog 18. rođendana. S Gilkeso je od 2018. godine, a zaručili su se 2020. godine.