SIMPATIČNA OBJAVA

Sve je oduševila: Ljupka Gojić Mikić divnom je zajedničkom fotografijom čestitala rođendan svom suprugu

07.01.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki s impresivnom karijerom i u inozemstvu, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje svojim brojnim pratiteljima često daje uvid u svoju svakodnevicu

Premda su najveće zvijezde njezinog Instagram profila bez sumnje njezine tri kćerkice, ovoga puta u središtu pozornosti bio je njezin suprug.

Naš proslavljeni nogometaš Mihael Mikić 6. siječnja je proslavio 43. rođendan, pa mu je supruga Ljupka odlučili čestitati rođendan i putem Instagrama.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Simpatičnom crno-bijelom fotografijom na kojoj Ljupka i Mihael poziraju u skijaškom outfitu od glave do pete sve je oduševila uz rođendansku čestitku.

Začas su se zaredale brojne dobre želje, a rođendan poznatom bivšem nogometašu nisu propustile čestitati ni Nina Badrić, Jelena Rozga, Pedro Soltz, Iva Olivari i drugi...

Obitelj Gojić-Mikić kako i svake godine nisu propustili odlazak na zimovanje, a ove godine uživaju u talijanskom skijalištu Alta Badia.

ATELIER GREEN ENERGY

[FOTO] Ljupka Gojić Mikić još jednom pokazala da modu ima 'u malom prstu'

Pogledaj galeriju

Inače, naš poznati par je u braku od 2006. i ponosni su roditelji tri djevojčice: Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu.

Vjenčali su se nakon šest godina veze, a Mihaelu je kum bio kolega s travnjaka Igor Bišćan, a Ljupka odabrala svoje prijateljice iz djetinjstva Vlatku Čučić i Barbaru Medić. Slavlje je bilo u Golf&Country klubu, a budući da su tada improvizirali crkveno vjenčanje s oltarom koji je bio postavljen na terenu kluba, Ljupka i Mihael 2014. obnovili su bračne zavjete sklopivši crkveni brak.

Danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova, a nakon što su devet godina živjeli u Japanu, obitelj se 2017. vratila u Zagreb.

Nedavno je za tportal između ostalog otkrila i kako im svima nedostaje i život u Japanu jer su tamo imali predivna iskustva.

'Sigurno ćemo u nekom trenutku ići u Japan. Malo nas je korona zeznula jer bismo već otišli više puta u posjet prijateljima, ali sad nas i posao i škola priječe te nije tako lagano otići ondje kao nekad', rekla je tad Ljupka.