opuštena i prirodna

Suzana Mančić u rijetko viđenom izdanju, a pratitelji komentiraju: 'Bez šminke ste druga osoba'

27.06.2021 u 15:08

Bionic
Reading

Voditeljica će po svemu sudeći zauvijek ostati jedna od najpopularnijih loto djevojaka, ma koliko godina prošlo. I danas plijeni pažnju svojim pojavljivanjima u javnosti ali i na društvenim mrežama gdje je poprilično aktivna. Suzana Mančić otputovala je na odmor odakle se nije zaboravila javiti svojim obožavateljima

'Jutarnja kava sa mojom sestrom Vericom. Je vrućina, ali priči i smijehu nikad kraja', pohvalila se najpoznatija loto djevojka bivše države. Označila je da je fotografija nastala u Grčkoj, a na njoj Suzanu Mančić možemo vidjeti sa zanimljivim modelom dioptrijskih naočala i bez trunke make upa.

Uz mnoštvo komplimenata koje je dobila je i primjedbu 'Bez šminke ste druga osoba'. Inače, voditeljica je ranije najavila da ide na ljetovanje u Grčku jer joj je tamo suprug te da će sad ostati tamo dva ili tri mjeseca budući da smatra kako je sad ondje 'situacija puno bolja i razumnija, jer se i dalje nose maske, a kafići su otvoreni kao i plaže pa se čovjek može lijepo provesti i odmoriti'.

Nedavno je najavila kako više nećemo viđati njezine selfije sa plaže. 'Kad sam napunila 60 godina, napravila sam listu želja i zabrana. Jedna od tih zabrana je da se više ne slikam u kupaćem kostimu, sve ima svoje vrijeme. Naprosto se više ne želim pokazivati. Meni je dosta golotinje', rekla je za srpske medije.

  • +3
Suzana Mančić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL