OSTALI SU DOBRI PRIJATELJI

Susret koji ih je obradovao: Leonarda Lončar u zagrljaju s Ćirom Blaževićem

29.03.2022 u 11:42

Bionic
Reading

Bivša supruga Zvonimira Bobana ostala je vrlo bliska s nekim ljudima iz svijeta nogometa, a dokazuje to susret s Ćirom Blaževićem na predstavi u zagrebačkom kazalištu Kerempuh

Ćiro Blažević, koji je sinoć došao gledati monodramu 'Ćiro' u izvedbi Tarika Filipovića u kazalištu Kerempuh, nije krio veselje nakon što je poslije dugo vremena okružen ljudima i što se 'staro normalno' vraća i na zagrebačku scenu. Na predstavi je susreo mnogo poznatih lica iz svijeta glume, televizije, sporta, ali i dugogodišnju prijateljicu.

Bivša supruga nogometaša Zvonimira Bobana, Leonarda Lončar, jako je razveselila Ćiru te su oboje odlučili ovjekovječiti taj trenutak fotografijom. Fotografirani su nasmijani u zagrljaju koji odaje dojam da niti razvod od Bobana nije uspio udaljiti ovo dvoje prijatelja.

  • +2
Kerempuh - monodrama 'Ćiro' Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Podsjetimo, Leonardin bivši suprug bio je dio Vatrenih 1998. godine, koje je tada trenirao upravo Ćiro.

Nedavno je prvi put javno progovorila o svom razvodu nakon dugih 28 godina braka. Otkrila je tada da njihov brak nije pukao zbog treće osobe te pojasnila kako je prebrodila razvod.

‘Prvo sam ja od njega previše tražila, onda je on poslije od mene... Nije puklo zbog treće osobe, nego treće stvari, no ne žalim ni za čim', rekla je pa dodala: 'Pokrivač preko glave. Ja ne plačem, iako mogu šiziti na nekoga, prigovarati... Uglavnom se zatvorim, ne javljam se na telefon, ne otvaram vrata, pokrijem se preko glave dok to ne pregrmim. Samo sam svoja u tome.'

  • +4
Leonarda Lončar Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX