nova ljubav

Šuškanja su sve glasnija: Jelena Rozga i Ivan Pažanin su u vezi?

24.05.2021 u 22:43

Bionic
Reading

Chef Ivan Pažanin i pjevačica Jelena Rozga u ožujku ove godine zajedno su se pojavili u epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom'. I dok su već tada neki komentirali kako bi chef i pjevačica bili odličan par, šuškanja o njihovoj vezi sada su sve glasnija

Sve glasnije se šuška kako je lijepa pjevačica Jelena Rozga u ljubavnoj vezi sa sedam godina mlađim chefom Ivanom Pažaninom, piše Story i navodi kako je izvor blizak 43-godišnjoj Jeleni i 36-godišnjem Ivanu otkrio kako su njih dvoje već neko vrijeme sretni i zaljubljeni.

Jelena i Ivan zajedno su gostovali u epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom' u ožujku ove godine, a tom prigodom glazbeni producent Tonči Huljić izjavio je kako misli da je Rozgi vrijeme za udaju, a Jole je dodao kako je Pažanin slobodan te da bi i njemu uskoro moglo doći vrijeme za ženidbu te su se složili kako bi njih dvoje bili idealan par. Sada se pak šuška kako su se njih dvoje zaista u zaljubili, a tu vijest smo pokušali provjeriti te smo kontaktirali Jelenu no odgovor nismo zasada dobili.

Inače, Jelena je 2017. prekinula vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom nakon dvije godine veze, a od tada se dugo ništa nije pričalo o ljubavnom statusu poznate splitske pjevačice. S druge strane, Ivan Pažanin 2018. godine j prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.