DUET S MARIJOM ŠERIFOVIĆ

Suradnja Matije Cveka koja će mnoge iznenaditi: 'Stvorili su remek djelo'

06.10.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Punih deset godina prošlo je od posljednjeg albuma srpske pobjednice Eurosonga Marije Šerifović, a danas je na tržište stigao 'Dolazi ljubav' na kojem se nalazi i duet s našim Matijom Cvekom

Od njezine pobjede na Eurosongu s pjesmom 'Molitva' prošlo je nevjerojatnih 16 godina, no ista se i dalje rado izvodi. Riječ je naravno o srpskoj predstavnici Mariji Šerifović, koja je svojim vokalnim sposobnostima odavno osvojila cijelu regiju.

Punih deset godina Marija je čekala da izda novi album, a sada je odabrala osam najdražih joj pjesama koje je stavi na album nazvan jednostavno 'Dolazi ljubav'.

Marija Šerifović feat. Matija Cvek - Pola sunca Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na tom albumu nalazi se i ljubavna balada 'Pola sunca', koju je Marija Šerifović odlučila snimiti s našim Matijom Cvekom, i nije pogriješila.

Inače, i Matija Cvek nedavno je izdao drugi album 'Vile se ovdje igraju', s kojim je već u prvom tjednu prodaje zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Novim uratkom Matija Cvek pokazao je svu svoju zrelost i dokazao da nije bez razloga među najhvaljenijim i najpopularnijim izvođačima.

NAKON SPLITA, ZAGREB

Promociju Huljićevih pića nisu propustili estradnjaci, ali ni braća Todorić

Pogledaj galeriju

Na YouTubeu su se odmah krenuli nizati komentari. 'Iako već poznata fraza ali fakat duet koji nismo znali da nam treba. Dvije emocije veličine univerzuma se spojile i stvorile remek djelo' i 'Cvek je posebnost, način na koji on doživljava tekstove koje stvara i iznosi pred publiku je zasebna priča. Za ovo se može reći samo da su se spojile dvije magije, konačno došlo i to vrijeme. Hvala vam' najbolje su opisali što je većina i mislila.