CINESTAR TV PREMIERE KANALI

Sumrak saga maraton za kraj godine

28.12.2013 u 13:49

Bionic
Reading

Za savršeni završetak godine CineStar TV Premiere kanali pripremili su pravu poslasticu za sve filmoljupce – Sumrak saga maraton

U subotu, 28. prosinca, od 20:00 sati gledatelji mogu uživati u prvom nastavku ljubavne priče između djevojke Belle i vampira Edwarda u filmu 'Sumrak'. Bella je oduvijek bila drugačija i nije joj bilo važno uklopiti se u popularno društvo u njezinoj školi. Kada se njena majka ponovo udala, Bella ode živjeti sa ocem u mali gradić. Jednom prilikom tamo upozna misterioznog i prekrasnog Edwarda, koji je drukčiji od svih koje je do sada upoznala. No, Edward zaista i jest drukčiji, on je vampir.

Već u nedjelju, 29. prosinca, u 20:00 sati, CineStar TV Premiere 1 kanal emitira drugi dio 'Sumrak saga: Mladi mjesec'. Život u gradiću Forksu za Bellu Swan je savršen: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavi, a uskoro upoznaje i njegovu obitelj vampira – Cullenove. Nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella će se suočiti sa sudbinom gorom od smrti…

U trećem nastavku, 'Sumrak saga: Pomrčina', koji će se prikazati u ponedjeljak, 30. prosinca u 20:00 sati, Bella se ponovno zatječe usred opasnosti dok Seattleom hara niz zagonetnih ubojstava, a zlonamjerna vampirica nastavlja tragati za osvetom. Usred svega toga prisiljena je odabrati između ljubavi prema Edwardu Cullenu i prijateljstva s Jacobom Blackom – znajući da bi odluka koju donese mogla raspiriti pradavni sukob vampira i vukodlaka.

Sumrak saga: Praskozorje 1. dio' CineStar TV Premiere 1 kanal donosi u utorak, 31. prosinca u 20:00 sati. Unatoč Bellinoj skepsi o ranom stupanju u brak, ona i Edward se vjenčaju. Iako je ljudsko biće, Bella sazna da je zatrudnjela za vrijeme medenog mjeseca i da nosi dijete svog supruga vampira. Edward želi prekid trudnoće, zato što nerođeno dijete polako ubija Bellu svojim rastom, ali Bella to odbija, odlučna da ga rodi.

CineStar TV Premiere 1 filmski kanal u srijedu, 1. siječnja u 20:00 sati emitira TV premijeru, 'Sumrak saga: Praskozorje 2. dio', epsko finale sage koji prikazuje tajne i misterije romantične priče u novom svjetlu. U finalnom nastavku Bella i Cullenovi, skupa sa svim saveznicima koje mogu okupiti, se pripremaju za borbu u ključnoj, finalnoj bitci za zaštitu svoje obitelji. 'Sumrak saga: Praskozorje 2. dio' donosi više borbe, više romanse, strasti i misterije koji zaokružuju univerzalnu priču o ljubavi, obitelji, hrabrosti, snazi i sudbini.

Kirsten Stewart i Robert Pattinson utjelovili su tinejdžere Bellu i Edwarda koji su postali idoli mladima diljem svijeta. Poznato je kako su i u privatnom životu Kristen i Robert bili u ljubavnoj vezi, a mnogi fanovi i mediji su ih prozivali najboljim parom. Sumrak saga ludilo je zahvatilo cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku. O ludilu govore i brojke, tako je svih pet nastavaka 'Sumrak sage' u Hrvatskoj pogledalo preko 620 tisuća ljudi.