lucas bravo

Stigla je nova sezona serije 'Emily in Paris', a žene diljem svijeta pitaju se je li Gabriel u stvarnom životu single

21.12.2022 u 17:10

Bionic
Reading

Serija 'Emily in Paris' pravi je odabir kada ste u potrazi za opuštajućom i 'laganom' serijom koja će biti prava razbibriga. Šareni outfiti, lijepa kulisa Pariza i simpatični likovi te prezgodan chef Gabriel koji je, osim likova serije, osvojio i srca žena diljem svijeta

Serija 'Emily in Paris' iz različitih je razloga zaludila žene, ali i muškarce diljem svijeta. Neki vole seriju zbog simpatične Amerikanke koja je zalutala u posve novi svijet, neki uživaju u kadrovima Pariza i modnim poslasticama, a neki su postali veliki fanovi neodoljivog chefa Gabriela.

Zanimljiv ljubavni trokut, koji je u prethodnoj sezoni dobio čak još jednog sudionika, postao je jedna od glavnih tema svih obožavatelja serije. Hoće li zgodni chef odabrati simpatičnu Francuskinju Camille ili još simpatičniju Emily bilo je pitanje koje je zanimalo sve.

Slatka Emily koju glumi Lily Collins na prvi je pogled pala na susjeda Gabriela, a slično se dogodilo i gledateljicama serije. Iako u seriji ima uistinu zanimljiv ljubavni život, glumac Lucas Bravo, koji igra Gabriela u seriji, živi mirniji privatan ljubavni život.

Obožavateljice Lucasa Brava odahnut će kad čuju da francuski glumac nije oženjen, a čini se da je i single. Prije dvije godine u intervjuu je otkrio svoje strogo pravilo da ne izlazi s kolegicama pa su sva šuškanja, ako ih je uopće i bilo, time bila ugašena.

  • +8
Lucas Bravo Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

'Kad jednom stanete na set, to je radno mjesto, a ja ga želim održati profesionalnim. Mislim, nikad ne znaš što se može dogoditi, ali stvarno se trudim što je više moguće fokusirati na priču koju moramo ispričati i na izvedbu i lik', otkrio je Bravo.

Također, otkrio je i da nema svoj tip djevojke koji preferira, ali voli osjećaj povezanosti s osobom. Takav osjećaj povezanosti koja se vidi i osjeti u očima osobe s kojom provodi vrijeme je upravo ono što popularni glumac traži.