'LIVIN' ON THE EDGE'

Steven Tyler ponovno tražio Trumpa da prestane koristiti njegovu pjesmu

24.08.2018 u 23:57

Bionic
Reading

Frontman Aerosmitha Steven Tyler morao je opet tražiti predsjednika SAD-a Donalda Trumpa da prestane koristiti njegove pjesme na svojim skupovima

Na Trumpovom skupu u Zapadnoj Virginiji u utorak se moglo čuti Aerosmithovu pjesmu 'Livin' on the Edge', pa je Tylerov odvjetnik opet morao pisati američkom predsjedniku.

Ovo je treći put da Tyler putem svog odvjetnika traži od Trumpa da prestane koristiti Aerosmithove pjesme, a prva dva pisma poslana su tijekom Trumpove kampanje 2015. godine.

U najnovijem pismu Taylorov odvjetnik navodi kako pjesmom 'Livin' on the Edge', predsjednik ponovno odaje lažan dojam da njegov klijent podržava njegovu kampanju i / ili njegovo predsjedanje SAD-om.

izgubili glavu

U ljubavnom trokutu: Slavni glazbenici koji su voljeli iste žene

Pogledaj galeriju

'Ovo nema veze s borbom između demokrata i republikanaca. Ne dozvoljavam nikome da koristi moju glazbu bez mog dopuštenja. Moja glazba ima svrhu, ali to nisu političke kampanje i skupovi. Za zaštitu autorskih prava i autora pjesama borio sam se i prije nego što je trenutan administracija preuzela dužnost', ogalsio se povodom novog slučaja Tayler na Twitteru.