MAJSTOR ZA OBRVe

Stephan Lupino pokazao sina Martina koji se za razliku od njega bavi drugačijom vrstom umjetnosti

13.07.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Naš svjetski priznati umjetnik nedavno je otvorio svoju novu izložbu 'Umjetnost u vrtlogu strasti, nemira i napetosti' u Gliptoteci HAZU, gdje je Stephan Lupino stigao u najboljem društvu - u pratnji djece

Lupinova djeca njegova su najveća podrška i poklonici tatinog stvaralaštva zbog čega ih rado traži mišljenje, pa im u posebnoj chat grupi šalje fotografije, svoje radove i raspituje se kako oni napreduju, otkrili su u IN Magazinu Nove TV.

'Meni se tatina umjetnost jako sviđa. On je uvijek bio ispred svog vremena. Prvo se bavio fotografijom, pa je prešao na skulpture, mada ja sam bio malo veći fan fotografija, zato što ipak više volim ženska tijela, nego skulpture', ispričao je Martin Lepen.

I dok je Zita Lepen priznala kako ona nije pokupila očeve gene ali 'tatinu umjetnost doživljava posebno', kad je u pitanju njezin brat Martin, vrijedi ona da 'krv nije voda'. Jer upravo je Martin bio zadužen za glazbeni dio na otvorenju očeve izložbe.

'Ja se bavim glazbom, sviram već nekoliko godina, dva instrumenta, ukulele i gitaru. Nemam bend trenutno, solo sviram. Sad ću tu nastupati s tatinim prijateljem Zack Dustom i njegovim pratećim bendom, ja ću svirati, oni će me pratiti. To mi je zapravo prvi live nastup', kazao je Martin Lepen.

Inače, Martinov primarni posao je microblading - iscrtavanje obrva. Na svom Instagram profilu osim glazbenih videa, objavljuje i svoje uratke.