ROCKY I TERMINATOR

Stallone o svom nekadašnjem rivalu: 'Schwarzenegger mi je smjestio film kojega radije ne bih imao u životopisu, ali barem nisam bio trudan'

16.11.2022 u 17:48

Bionic
Reading

Prije nego što su akcijske zvijezde Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger počeli snimati zajedničke filmove franšize 'Plaćenici', i zajedno rezbariti bundeve za Halloween, bili su ljuti rivali, čega se danas sa smijehom prisjećaju

'Neko vrijeme nismo podnosili što moramo biti u istoj galaksiji. Stvarno smo se mrzili', rekao je Stallone u britanskoj emisiji The Jonathan Ross Show prisjećajući se svoje i Schwarzeneggerove karijere 1990-ih.

Danas se sa svojim nekadašnjim rivalom, za kojega kaže da je mudar čovjek koji voli razgovarati o filozofiji koja ga je dovele tu gdje danas je, voli prisjećati tih vremena.

'Počnemo se zezati i ludirati, smijati se starim vremenima. Rekao sam mu: 'Mi smo posljednja dva tiranosaura, posljednja dva mesojeda i nije nam ostalo mnogo govedine. Zato nam je bolje da uživamo jedan uz drugoga'', rekao je nedavno za The Hollywood Reporter Stallone.

Stallone u svom životopisu ima film 'Stani ili će moja mama pucati'. Ova akcijska komedija, pitate li Google, 'neduhovita je i moronska komedija s imbecilnom pričom koja ne nasmijava, a Estelle Getty je u ulozi Tutti Bomowski, jednog od najiritantnijih i najblesavijih likova ikada, grozna'.

Uz Stalloneovo sudjelovanje u filmu kruži glasina da mu ga je smjestio Schwarzenegger u vrijeme njihovog velikog rivalstva, što je zvijezda filmskog serijala Rocky i potvrdio.

'Trebao je to biti film poput 'Baci mamu iz vlaka', sa stvarno nezgodnom mamom, a umjesto toga angažirali su najbolju ženu u Hollywoodu, Estelle Getty, koju bi poželio za rođenu majku. I to je to! Čuo sam da će Schwarzenegger snimiti taj film i rekao sebi da ću ga nadigrati. Mislim da mi je smjestio', kaže Stallone za THR, a priču je potvrdio i Schwarzenegger.

  • +9
Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

'To je 100 posto istina. Tih smo dana radili svakakve ludosti, ne bi li se uzdigli u našem suparništvu. Srećom za nas i sve ostale, danas se međusobno podržavamo. Hvala Bogu, jer sigurno nam ne treba još jedan 'Stani ili će moja mama pucati'', kaže Schwarzenegger.

Gostujući u britanskoj emisiji Stallone se ponovno dotakao filma kojega bi radije zaboravio, ali nije propustio priliku bocnuti Schwarzeneggera.

'Barem nisam bio trudan u filmu, Arnolde. Sad smo kvit', rekao je Stallone, referirajući se na Schwarzeneggerov film 'Junior' iz 1994. godine.