ISPUNJENA ŽELJA

Sretna vijest u životu Vanje Halilović i Frane Barbierija

01.02.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon dugo godina planiranja Frane Barbieri napokon je ostvario svoj veliki san - uskoro će u Zagrebu otvoriti restoran u kojem će glavni chef biti njegov prvi rođak, brat Veljka Barbierija Andrej Barbieri. Franina zaručnica Vanja Halilović jednom je fotografijom na Instagramu pokazala kako će izgledati interijer restorana Barbieri's, koji se uskoro otvara u Zagrebu

Gastronomija i dobra hrana kao da  je suđena obitelji Barbieri. Nakon književnika i gastronomskog stručnjaka Veljka Barbierija te njegovog brata Andreja poznatog kuhara koji je sudjelovao i u Masterchefu, poduzetnik Frane Barbieri (sin Veljkovog strica imenjaka osnivača ACI-ja Veljka Barbierija koji je preminuo prije pet godina) odlučio je otvoriti restoran u Zagrebu.

Čini se kako će to biti obiteljski biznis jer će nova gastro oaza u centru grada nositi ime Barbieri's, a glavni chef će u njemu biti upravo Franin prvi rođak Andrej Barbieri.

Kako će izgledati restoran Franina zaručnica Vanja Halilović pokazala je jednom fotografijom na Insgramu s potpisom - radovi u tijeku. Mnogi Franini i Vanjini prijatelji jedva čekaju otvaranje, a kako je ime Barbieri postalo sinonim za dobru hranu nema sumnje da će Zagreb dobiti novo mjesto za prekaljene gurmane i hedoniste.

Workinprogress ?

A photo posted by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

#workinprogress #barbieris #zagreb

A photo posted by Barbieri's (@barbieris_barbieris) on

#workingprogress #barbieris #zagreb #comingsoon

A photo posted by Barbieri's (@barbieris_barbieris) on