SUNČANO I TOPLO

Sredina je rujna, a naše ljepotice ne odustaju od bikini izdanja

16.09.2019 u 23:17

Bionic
Reading

Škola je počela, većina se vratila s godišnjih odmora i vratila u svoje svakodnevne rutine, poslovne obveze. No, neke od naših poznatih dama ne priznaju kraj ljeta te i dalje uživaju u morskim radostima

Nekolicina sretnica koje još uvijek imaju priliku uživati na moru, u blagodatima babljeg ljeta hvale se putem društvenih mreža kako izgleda odmor na Jadranu u sredini rujna.

Nekadašnja voditeljica Nikolina Pišek Ristović pokazala je u kakvom se raju jutros probudila. Uživajući u pogledu na bonacu, Nikolina je na plaži nosila bikini koji je prekrila prozirnim pareom u zmijskom uzorku, a na glavu stavila hit modni detalj- rajf.

View this post on Instagram

Sunny mornings. Still. Enough for happiness.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

'Sunčana jutra, dovoljno za sreću', napisala je Pišek Ristović ispod fotografije na kojoj pozira bez trunke šminke.

Istovremeno čarima babljeg ljeta, iako kako sama kaže nije ljubitelj toplijih mjeseci, nije odoljela Belma Džomba. Bivša RTL-ova voditeljica s kćerkicama uživa u mjestu Žurkovo nedaleko od Rijeke.

'Nisam ljubitelj ljeta, ali rujan na plaži se mora voljeti', poručila je Belma dok je u naručju držala svoju djevojčicu.

Da joj je deveti mjesec, kada većina turista ode svojim kućama, najdraži na otoku Korčuli gdje već drugu sezonu radi u marketingu jednog luksuznog resorta, Maja Lena već je nekoliko puta naglasila. Kći glumice Mije Begović, ponovno je podsjetila koliko je naša obala čarobna. Objavila je fotografiju s plaže i pokazala kako uživa u prednostima koje rujan nudi. Prazna uvala , mirno more, a još uvijek topla temperatura za kupanje oduševljavaju lijepu 27- godišnjakinju.

Na jedrenje s prijateljima ovih se dana uputila Jelena Veljača, a nekoliko se dana zadržala i zabavljala na otoku Hvaru.